Draga mea Irina,
In toate visele mele am avut aripi. Pot sa-ti spun ca am zburat pana in cer, am plutit pe nori si am dansat cu pasarile.Am intalnit ingeri si uneori ascultam povestirile cerului. Cerul imi semana mult. Uneor era limpede la fel ca gandurile mele, uneori era incarcat cu nori negrii la fel ca mintea mea cand sunt trista.
Visez uneori sa fiu mama a doi copii frumosi, sa am propria mea casa si un sot iubitor.Sa lucrezi la o firma importanta.
Unul din visele pe care cred ca le are orice fata, pentru atunci cand va fi femeie.
Eram iar in clasa 1.ma imprietenisem cu dusmana mea cea mai mare.deodata ea imi spune ca daca mananc aceste cereale ma fac un monstru . am mancat si am atacat-o, deoarece era planul ei malefic. m-am facut la loc. dupa aceea toti erau foarte fericiti ca au scapat de ea si am trait fericiti pana in clasa a 5 a.
Sfarsit .
Weew.visu meu ii s zboooor.prea tare imi doresc asta =p~. sau s am puteri / [[bagheta magica)]
Pai :-s Eu am numai cosmare
1) Visez ca sunt in locatia potrivita dar intru in blocul care trebuie sa fie exact acolo si nu e ala
2) Visez ca este geamul deschis la balcon si vine un val mare peste mine si ma omoara :-s
3)Am visat ca eram la padure cu colegii mei, deodata cerul sa facut negru si fiecare s-a transformat pe rand in varcolac, inclusiv prietena mea cea mai buna, si ma urmareau
2) Am visat ca eu si prietena mea cea mai buna si parintii nostri eram la padure. Deodata, a venit un om, si din greseala eu l-am impins in noroi. El s-a tranformat intr-un varcolac, apoi toti, in afara de mine si ma fugareau. Ceilalti s-au oprit dar omul si prietena mea inca mai fugeau dupa mine. Cand prietena mea a ajuns langa mine era la loc, om normal. Aman2 eram in fata unui magazin de mobila de langa blocul meu Dar omul acum nu ma vroia pe mine, ci pe prietena mea. Eu i-am spus: Nu o lua pe ea ca nu are gust bun Ia pe altcineva! Si a plecat
Astea jur ca le-am visat fix la fel asa pe toate!