Foarte ciudatex_x Am visat ca eram intr'o casa bantuita cu prietenul meu Si cineva tot ne urmarea Peretzii erau verzi, geamurile sparte, perdelele rupte si pline de sange, podeaua scartzaiax_x etc
Si tot alergam sa plecam de acolo da nu mai stiam unde e iesirea Apoi intr'un sfarstie am gasit-o.Am plecat si gata
Apoi intr'o noapte am visat ca mergeam cu masina la sat...si pe marginea drumului am vazut o casa...si pe acoperisul casei era un schelet cu o coasa in mana si avea ochii in flacari era imbracat cu o.pelerina toata rupta gri cu sange pe ea
Apoi...am ajuns la sat...totul a fost bine iar cand am plecat inapoi acasa am vazut un bloc si ca la un apartament a dat flugerul in geam si l-a spart apoi s-a facut ca o gaura neagra deasupra blocului si a inceput sa fulgere
Am 16 ani si inca am vise ciudate de multe ori visez ca, cad intr'o gaura neagra sau visez 2 catelusi intr'un cos cu iarba
Am niste vise f ciudate dar de multe ori ma trezesc brusc ca imi suna alarma de la telefon ca sa merg la scoala si nu mai imi amintesc nimic din vis
Buna!
Vise ciudate am avut multe destule.Am visat ca ma inecam Ca imi aparea o baba in vis care ma sfatuia Ca locuiam in alta casa...si multe altele
De adeverit s-a adeverit decat unu.Si am ramas cu gura cascata cand s-a intamplat asta Coincidenta.
Traiesc intr-un vis continuu. Cand o sa ma trezesc, mi-e teama c-o sa fie prea tarziu. Mult prea tarziu.
Eu am 12 ani şi chiar alaltăieri am visat că o prietenă de`a mea m`a făcut să mă simt un gunoi şi a doua zi... chiar s`a întâmplat! Oricum, pot prezice foarte multe chestii şi asta mă sperie, uneori. Ştiu mereu cine e la telefon şi vara trecută, când eram în vacanţă la Feteşti am plecat cu mătuşa şi verişoara mea la un spectacol. Nu întâmplător, acolo era şi prietenul verişoarei aşa că ea s`a dus să`i zică ceva, ne-a zis unde se duce şi ne-a lăsat singure. Deodată, eu m`am ridicat şi am început să merg, mersul transformându`se în alergat. Mătuşa mă striga, dar eu nu mă puteam opri, ceva îmi spunea că se întâmplase ceva rău. Când am ajuns în parc ( acolo era verişoara mea ), mătuşa mea a rămas stană de piatră şi... eu şi mai şi, când am văzut ambulanţa pe marginea drumului. Eu am zis " Aoleo, cine ştie cine s`a îmbolnăvit, sper să se insanatoasească! " Şi, deodată, mi-am dat seama că înăuntru era verişoara mea, leşinase. Am mai prezis de multe ori, e foarte ciudat!
Am visat odata ca eram plecat departe de Romania, in alta tara unde era super bine, pace fara scandaluri sau alte chestii.
Din pacate nu s-a adeverit dar sper ca pe viitor sa se adevereasca.
Offfff...am visat ca bat niste nesuferite dar sper sa nu se adevareasca ca e de rau pentru ele)acum fie vorba intre noi chiar nu vreau sa se adevareasca prt ca ar iesi un mare scandal si chai nu am chef
Visele nu prea se adeveresc.
am avut multe vise ciudate
odata ca era revelionul si era un fel de razboi cu rachete moderne si nave si era pustiu pe strada numai eu cu o colega mergeam si dintr-o data apare lady gaga si incepe sa cante
Mai de mult, acum 2 ani am visat o fata, din bucuresti ca eram foarte bune prietene chiar aproape surori, ei bine sa adeverit caci vara trecuta am intalnito:X:X. Mereu ma gandesc din cauza visului daca dumnezeu nea pregatit tot ce se intamp[la si de multe ori am visat ce mi se intampla ziua urmatoare, viata asta este cateodata... misterioasa ma intreb oare ce va fi dupa apocalipsa... odata am visat si ce nota am luat la teza de la romana de anul trecut, foarte weird.
Am visat un baiat si il intrebam la ce scoala e. mi-a raspuns si la ce scoala si in ce clasa
Noroc ca scoala aceea era pe langa zona in care locuiesc. M`am dus sa verific daca e adevarat pentru ca eram foarte curioasa...Si chiar a fost adevarat
Chiar daca nu cunoasteam acel baiat si pe nimeni din acea scoala a fost adevarat. L-am recunoscut si l-am oprit. Nici el nu ma cunostea.Am ras amandoi.De atunci suntem prieteni foarte buni
Da.Visam ca a plecat fratele meu pe o poienita cu parintii si pe mine nu m-au luat.Eu supi m-am dus dupa ei pentru ca stiam unde sunt si am vazut o caprioara. A doaua zi cand m-am trezit au zis ca plecam in poienita si chiar cand am ajuns am vazut o.Era la fel ca si in vis! Bizar! Tie ti s-a intamplat>?
Tu esti cam ciudata, povesti stranii? vise ciudate.
planuiesti sa devii vreo satanista sau ceva de genu?!
In noapte de inviere am visat ca arhanghelul Mihail si Lucifer au venit la mine la scola sa adune copii de cristal si pe cei indogo - Eu si prietena mea cea mai buna am fost nominalizate iar cei doi se certeu si ne prezentau taramurile lor - apoi au inceput sa traga de mine iar dimineata m-am trezit cu vanatai pe mana stanga si zgarieturi pe man dreapta. Creeptastic!
In general videle mi se adeveresc, multi ii spun intuitie+ si visey mai mult lucruri banale, raspunsiri la scoala, teste surpriya, vremea etc dar sunt f folositoare si putin enervante U?
@Dienuk : cand vezi ce prieteni ai in viata reala... incerci sa te refugiezi undeva...
intrebari interesante n`am.
si am vazut ca poti pune si intrebari de genu` asta .
Sincer capitolul cu 'vise' ma sperie uneori:-s. De exemplu de multe ori mi s-a intamplat sa visez chestii banale si dupa 2-3 zile pur si simplu sa le vad in fata mea, fara sa-mi pot da seama de unde stiu ca asta urma sa se intample. colegele uneori chiar imi spuneau ca sunt medium in glume.
Alteori visam ca zbor sau ca pur si simplu cad in gol. dar asta se intampla mai demult. De curand am vise cu lucrurile care ma sperie sau care nu as vrea sa se intample (stiti voi...chestii de adolescenti) sau cu heart-brake... desi uneori mai am si vise ciudate sau cosmaruri.
Visesz tot felul de ciudatenii cu vecini cunostinte care au patit tot felul de nebunii si a 2 zi chiar asta se intampla dar nr de la 6 din 49 nu le visez
Am visat multe vise ciudate cum ar fi : sa traiesti in 2 lumi cu niste extraterestrii care vor sa te omoare si altele..., dar nu se poate intampla asa ceva
Am visat ca eram cu foru meu prieten intr-un parc si la calcat pe el un biciclist Sau am visat ca eram la shopping si vedeam cum ies spiritele din oameni
Mi-am visat niste rude impreuna cu mama in jurul multor bebelusi si a doua zi cineva ruda cu toti visati a murit:-(E ciudat sau doar o coincidenta
Nu este o coincidenta..informația primita a fost transpusa sub forma unui vis, tradus pe limba ta!
Acum 2 zile am visat o prietenie ciudata intre mine si superioarele mele(2 sefe) in realitate ma inteleg bine cu ele poate din dorinta de a ma intelege si mai bine s-a format visul, dar exact secventa din vis care m-a marcat (am tinut-o minte si acum mai am imaginile)s-a intamplat azi cuvant cu cuvant...si prima oara mi s-a parut deja-vu dar ciudat sa ai deja-vu din vis in realitate ) imi plac lucrurile astea, sper sa mai am faze de genu ce visez sa se adevereasca, am mai avut si premonitii micute dar destul de interesante!
Un vis foarte ciudat Intr-o seara pe la 7 asa m-am dus cu baietii la o bere m-am intors acasa totul bine si frumos pana m-a prins un somn de nu mai puteam sta in picioare... m-am pus in pat am adormit brusc si am inceput sa visez un prieten de-al meu m-a dus intr-o incapere mica acolo find vreo 6 rromi. Mi-u luat telefonul cheile si mau intrebat cum ma cheama si mau scris pe o hartie VISUL FIND FOARTE REAL la urma unul dintre rromi a scos un pistol si a tras in mine chiar in inima nu stiu cum sa facut da m-a luat o durere chiar in vis nu mai puteam respira m-am trezit si rana inca o aveam m-am culcat cu gandu ca imi revin nu am mai visat nimic pana dimineata cand m-am trezit rana nu mai era dar inca respiram greu si ma durea foarte tare in capu pieptului Acesta a fost cea mai naspa experienta care am avut-o