| andrushki a întrebat:

Ce vise ciudate ati avut?
Vi s-a adeverit vreunul`?:-s

Răspuns Câştigător
| evoke a răspuns:

Foarte ciudatex_x laughing Am visat ca eram intr'o casa bantuita cu prietenul meu laughing Si cineva tot ne urmarealaughing Peretzii erau verzi, geamurile sparte, perdelele rupte si pline de sange, podeaua scartzaiax_x etclaughing
Si tot alergam sa plecam de acolo da nu mai stiam unde e iesireastraight face laughing Apoi intr'un sfarstie am gasit-o.laughingAm plecat si gatalaughing

Apoi intr'o noapte am visat ca mergeam cu masina la sat...si pe marginea drumului am vazut o casa...si pe acoperisul casei era un schelet cu o coasa in mana si avea ochii in flacaristraight face laughing era imbracat cu o.pelerina toata rupta gri cu sange pe ealaughing
Apoi...am ajuns la sat...totul a fost binelaughing iar cand am plecat inapoi acasa am vazut un bloc si ca la un apartament a dat flugerul in geam si l-a spartlaughing apoi s-a facut ca o gaura neagra deasupra blocului si a inceput sa fulgerestraight face laughing

Am 16 ani si inca am vise ciudatestraight face de multe ori visez ca, cadstraight face laughing intr'o gaura neagralaughing sau visez 2 catelusi intr'un cos cu iarbastraight face laughing
Am niste vise f ciudatestraight face laughing dar de multe ori ma trezesc brusc ca imi suna alarma de la telefon ca sa merg la scoala si nu mai imi amintesc nimic din vislaughing

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 8 ani. si am visat cu vampiri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa recunosc ca si eu eram sceptic inainte.
Sa zicem ca un vis mai aparte a fost cand eram mic.
Am visat cateva secvente din Scooby Doo, da nimic interesant.M-am trezit, iar la TV meu era aprins chiar pe Cartoon Network, era scooby doo, si erau exact acele secvente pecare eu le visasem.
In mod sigur nu a fost o coincidenta, pentru ca eu cand dorm ceea ce aud in jur se transforma in vis.

| Slendăriț a răspuns:

Da am avut destul de multe si da s-au implinit aproape toate.

| edynsonn a răspuns:

în vis iți poți imagina tot ce dorești, deci poți sa-ți folosești imaginația pentru a realiza diverse forme de protecție...dar cea mai puternica forța de protecție este FORȚA UNEI LUMINI AMPLIFICATE CE COBOARĂ ASUPRA TA ȘI TE PROTEJEAZĂ!

| Ecaterina_Sperlea_1987 a răspuns:

Am visat ca mi-a luat casa foc (dormitorul), eram ingrijorata stind ca ceea ce visez se adevereste, dupa nici 2 luni ia luat foc dormitorul prietenei mele!

| AndreiStroescu a răspuns:

Am visat o data nu de mult ca eram cu mama mea la o persoana fiind ca bunica mea murise (Doamne fetește) si eram intr-o clădire ciudata am plecat de lângă mama mea si am început sa explorez clădirea si mam întâlnit cu 2 colegi de clasa un băiat si o fata, am ajuns intr-o camera unde era un om îmbrăcat in costum de trening albastru era o camera plina cu bani si omul acela nu se mișca, acum începe ciudățenia am ajuns dintr-un hol unde era un om unde vindea la un chioșc șerpi de cauciuc si încălțăminte ambele aveau acelaș preț de 10 colegii mei au cumpărat șerpi si desigur ca m-am luat după ei cu șerpi, după ce am luat șerpi vânzătorul râdea si când am vrut sa iau si încălțăminte m-am trezit, nu e fake e adevarat

Întrebări similare