A plouat toata noaptea, ploua si acum, marunt si rece. Am deschis geamul sa aerisesc si stau in patura. Ar merge un film si o ciocolata calda, din pacate trebuie sa lucrez...
Acum sa oprit dar, este o vreme mohorata si ma indispune si pe mine... desi, cand eram micuta iubeam ploaia si-mi placea la nebunie sa ma chitai in timp ce hainele imi erau fleasca... eh, am imbatranit!
http://www.youtube.com/watch?v=UaAVruFYPYs&feature=related
La fel aici, in afara de ploaie. Vine-n sfarsit iarna si, d'abia astept primi fulgi de nea sa ma pot da cu celofanul.
Afara e o vreme neprietenoasa
iar am mei n-au bani sa ma tina cu "fata in sus" acasa )
La mine acum a dat sa iasa putin soarele dar am auzit ca de marti noaptea se pun ninsorile.
Esti negativ sau negativista ploaia de cele mai multe ori e binevenita e cv superb ploaia si mai ales aerul curat dupa ploaie
deci don't worry be happy
La mine... sa nu scoti cainele din casa, de ieri ploua si frig, dar dupa ploaie vine timp frumos.
La fel e si la mine, si-n plus azi noapte am varsat/vomat/vomitat [ cum vreti voi sa-i spuneti si azi n-am fost la scoala... si inca ma simt rau. In pat nu mai pot sta ca simt ca innebunesc. Asa ca am dat drumu la calculator si mai stau un pic pe TPU, poate imi mai trece starea de rau ...
La mine e destul de rece, dar e soare. Merge de o bluza cu maneca lunga, fara geaca
Este frig si ceata la mare de abia ca m'ai vad portul dar apoi marea
.
Deci la mine a plouat de 3 ori de cand am iesit in vara si foarte putin...in rest o caldura de face lumea plaja... dar bine eu sunt in spania in orce caz eu vreau sa fie putin mai frig
ma plictiseste caldura...pe ploaie as merge o ora continuu... dar ceea ce nu-mi place e sa merg la scoala pe ploaie ca trebuie sa stau 6 ore acolo uda pff. dupa o ora de mers pe jos prin ploaie :-&... deci vino u aici in calduri vin eu acolo in friguri
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: