Eu as vrea ca "Mos Craciun" sa-mi aduca niste haine, accesorii, un joc monopoly si cam atat
Bună.
Cred că cel mai drăguţ lucru ar fi multă sănătate, fericire şi multă iubire din partea celor dragi, plus un an bun mai mult şi un Crăciun alături de cei dragi.
Pai un ipad sau un laptop nou sau o sanie scumpa si frumoasa sau as dori sa imi aduca dulciuri sau haine multe sau vezi tu cu timpu ce iti pofteste inima! Succes!
Pai eu mi-as dori de la Mos Craciun... pai probabil un tel nou, sau un laptop nou, sau o vacanta draguta cu prieteni sau cu familia , o bijuterie sau ceva hainute noi:-J... stiu poate unele din cadourile care le vreau sunt putin cam exagerate pentru Mos Craciun Oricum mi-as dori ceva simbolic ceva cu o valoare sentimentala care sa dureze si sa nu uit de acel cadou niciodata.:X cam asta mi-as dori de la Mos Craciun:*:*:*:*:*
Eu doresc de la Mosu Un laptop, niste bijuteryyy lantisoare bretari si nu in ultimul rand bucurie pup pe toti si pe tine la fel draga mea:*:*:*
Eu imi doresc de la "Mos Craciun" sanatate,fericire si :muuuuuuuuuuuulti pantofi,bijuterii,o vacanta la Barcelona, o tableta, un brad de culoare galbena si alte cateva chesti.
Sanatate, fericire, noroc, bani = familie implinita
Eu nu am spus ce este dragut eu am spus cele mai importatnte lucruri.
In primul si in primul rand sanatate, fericire si un an cat mai bun.
Mai vreau niste haine noi, bijuteri si alte chesti de fete
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: