Eu sunt a 11ea, termin liceul si (vreau sa) ma duc la Academia Fortelor Terestre din Sibiu. vreau sa ajung mare de tot
Mi-ar placea sa fiu Programator Web adica eu sa fiu in spatele site-ului cu scriptul web si sa functioneze 100%. Deja am cateva proiecte dar mai am de lucrat la dezvoltarea cunostintelor... Dar nu cred ca ar fi posibil acest vis
Ciao... ce coincidenta, acelasi lucru imi doresc si eu sa devin, insa o a doua optiune ar fi aceea de a deveni psiholog.
Sunt multe meseri ce mi le-as dori.As vrea sa devin doctorita pentru. a ajuta oamenii. Dar salariul e prea mic si conditii prea putine.As vrea sa ma fac psiholog. Dar nu cred c-as suporta toate nebuniile pacientilor.As vrea sa ma fac veterinar, dar mi-ar fi mila sa vad animale ranite.As vrea sa ma fac avocat. Dar trebuie sa aperi toti nenorocitii.As vrea sa ma fac politista. Dar nimeni nu-i apreciaza si ii scuipa-n ochi.As vrea sa ma fac parlamentar. Dar nu mi-ar place, as face-o doar pentru. bani.In concluzie...as vrea multe, dar in Romania...Nimic nu e posibil in afara sa te trezesti ca ai ajuns somer si numai ai casa.
Eu vreau sa devin un iluminat e o meserie grea dar o data ce succind nu mai am nevoie nici de mancare