Pai, in primul rand o sa ma trezesc pentru ultima data la 13. 00
Apoi o sa stau in pat toata ziua, asta insemnand probabil ca o sa stau pe net.
Dupa care o sa imi trec pisoii clandestin in patul meu, asa ca de zi speciala
Dupa care 5 minute o sa respir profund "aerul libertatii", apoi o sa ies putin pe afara, ca in timpul scolii sa imi amintesc cum e sa mergi fara ghiozdan
Dupa care, pe seara o sa ma apuc de plans ca va incepe scoala
Pai cam atatTu ce vrei sa faci?
Hmmm, pentru mine nu e ultima. Maine ma apuc de curatenie totala prin camera mea, ca parca aud si acum expresia mamei:"Zici ca a trecut tornada prin camera ta!"Ma probez cu hainele noi, notez caietele. Iar luni, dupa ce vin de la scoala adica pe la 11-12, ca pe la 9:30 e deschiderea, ma duc undeva cu colegii si/sau prietenii, bem radem, glumim; apoi pe seara vedem un film horror in care elevii omoara profii in cel mai groaznic mod si mancam popcorn.Cam atata.De marti ma apuc de treaba.Treaba=car cartile de la liceu-acasa si invers.
pa, pa.
De dimineata trag o betie, imi fac unghiile, ma culc dupa betie. Dupa ce ma trezesc ies pe afara, dupa seara vin si imi caut ghiozdanul, ca cica plec la usoara"uraaa"
Maine vreau sa ma distrez ca si cum ar fi ultima zi(din viata)dupa un an greu de scoala, dupa liceu...ehe
14:00 - Ma trezesc
14:30 - Mic dejun, dus si toate cele
15:30 - Ma duc la pensat, la manichiura ca sa fac impresie buna luni
17:00 - Vin acasa, pranz si fac o baie luuuuunga
19:30 - Stau pe net
23:30 - Ies in curte [ stau la casa ], ma uit la stele si respir ultimele clipe de libertate.
00:00 - Intru in casa, ma inchid in camera, ma trantesc in pat, ma enervez, dau cu pumnul in perne si vars cateva lacrimi pentru. ca imi incepe din nou sclavia.
02:00 - Adorm cu cu fata uda de lacrimi si ochii rosii.
Cam asta cred ca se va intampla, desi nu toate imi convin.
As vrea sa profit de ultima zi. as vrea sa dorm, sau sa stau pe net...
Numai ca... maine ma duc intr-o drumetie, iar dupa aceea imi sterg windowsu'
N-am nici o treaba... Imi petrec ziua ca si cum ar fi prima...
Sami termin temele de vacanta [de fapt nu vreau da sunt nevoita ]
Suna distractiv, nu?
Imi sap groapaa!
un calvar e si scoala astaa!
deci cum spuneam.imi sap groapa.si imi chem familia la inmormantare!
Joc un Fotbal cu toti prietenii jucam hoti si gardisti mergem ne plimba peste tot vorbim si cam atat! NE DISTRAM PENTRU ULTIMA ZI DE VACANTA te rog o Funda?
O sa fac dragoste ca si cum ar fi ultima zi pe planeta.
si seara.cand voi fi epuizata si satisfacuta, el imi va aminti ca mai am de fapt 2 saptamani de vacanta
Sa ies in parc cu prietena si sa stauuuu mult si bine cu sucul si semintelee:X:X
(
si incepem si scoala((
ma duc cu rolele poate, imi scot catelusii la plimbare.
:X
ies pe strada sa maaa plimb
alerg
shopping poate.
O chem pe prietena mea la mine si vorbimmm:X
si rademm
Ne mai amintim din vacanta cam ce lucruri amuzante am facutt:X:X