Acuma sincer ce as vrea cu adevarat
as vrea ca persoana care as vrea sa stau de craciun cu ea sa vina mosu sa il puna in sac si sa il aduca la mine
se poate?
nu
Eu imi doresc doar cartea Colt alb.Am auzit ca e super tare.In rest, multa-multa dragoste si sanatate.
As vrea sa mi-l aduca inapoi pe catelusul care mi-a fost luat, dar, cum stiu ca nu este posibil, vreau sa-mi dea o sanatate de fier si o familie unita si fericita.
Eu doresc sanatate si fericire, cele mai importante lucruri din viata unui om, celelalte sunt maruntisuri.Sarbatori fericite.
Aa.pai...raspunsul meu nu e prea creativ dar, poate vede si Mosul si o sa-mi aduc ceva din ce o sa insir.Deci,vreau o chitara acustica, un skateboard, un mp4, o placa de intins parul, un fixativ))), vreau sa ii cunosc in persoana pe nimeni altu', guess who, spike, nane, teasta, zale, bitza si arssura. Si, cam atat aaa da.si...un tv nou
Daca nu imi aduce o limuzina, 1000000 de dolari, o decapotabila si o vila, nu e bine!
Glumeam. Imi doresc sanatate si fericire in noul an si coloana sonora a filmului This is it. O seara placuta si sarbatori fericite!
ce imi doresccc, ah super intrebare.
imi doresc un Koala Webkinz.
este un animalut super pufos si are un cod.
Pe acel cod il inregistrez si, ai grija de cel animalut. Ii iei haine, il hranesti, il iei la plimbare, etc.
Il poti gasi p[este tot: in Billa, Carrefour, XXL Armoni, ETC
e foarte interesant, si nu e scump deloc!
poate imi dai fundita
Un pix. mie cam asa sa ies afara in frig dupa pix da normal ca multa sanatate, fericire si Noroc
Pey sanatate inainte de toate si mai multa minte haaaaaa dar si bilete la concertul lui bsb