| wqreqwfsaddwqa a întrebat:

Ce wrestlari va plac din wwe? cel care are wrestlerul favorit ca al meu are fundawinking

Răspuns Câştigător
| BellaMarie a răspuns:

John Cena
Randy Orton
big grin
Nu ma pot hotara dintre ei 2big grin

11 răspunsuri:
| NuDauFunda a răspuns:

Tu esti fan Cena, mai mult ca sigur.
Mie-mi plac toti cei cu statut de "heel". N-am niciunul preferat, ca ma plictiseste crunt wrestlingul de cativa ani, da' cand eram mai mic imi placea la nebunie Shawn Michaels.

| wqreqwfsaddwqa explică (pentru NuDauFunda):

Gresit sunt fan Randy Orton

| Barney a răspuns:

Nu imi mai place, m-am uitat pana anul trecut.

Nu imi mai place ca au plecat multi wrestleri pe care eu ii vedeam in fiecare seara, Stone Cold Steve Austin, The Rock, Shawn Michaels, Bret Hart, Ric Flair, Hulk Hogan. Nu mai este Attitude Era cum era in WWF. Acum s-au prostit toti, toti tin cu John Cena (nu il suport). Acum singurii care imi mai plac sunt Triple H si Undertaker, singurii care au mai ramas.

Dar cel mai urat, nu mai este DX...

PS. Si eu sunt 100% convins ca ti cu Cena...

| NuDauFunda a răspuns (pentru Barney):

Eu regret ca n-am prins attitude era. Cred ca as fi facut o adevarata pasiune pentru Goldberg, mi se pare cel mai dominant dintotdeauna. Pe Cena nici eu nu-l sufar laughing

| Barney a răspuns (pentru NuDauFunda):

Atunci nu am idee de cine iti place (nu mai stiu pe nimeni in afara de Cena, Triple H si Undertaker). Acum 2 minute mi-am adus aminte ca au mai plecat multi : Edge, Chris Jericho (nu prea ma pasiona), Batista, Big Show (nu stiu sigur daca mai e) si Kane (inca odata nu stiu sigur daca mai e).

| NuDauFunda a răspuns (pentru Barney):

Voiam sa spun ca nu simpatizez in mod deosebit pe nimeni. Ca mai urmaresc uneori rezultatele de la ppv-uri, macar de curiozitate. Dupa o scurta privire pe roster, cre'ca CM Punk imi place cel mai mult dintre astia de-acum. Oricum, vorba ta, au plecat o gramada de wrestleri de calitate in ultimii ani, iar conducerea a crescut artificial niste neaveniti care sa le ia locul si care se dovedesc a fi net inferiori.

| ItachiUchiha a răspuns:

Mie imi place de Rey Misterio e tare doar ca e putin scund si asta il dezavantajeaza.

| teodoryo a răspuns:

Cei care tin cu randy sau cu cena nu stiu cine a fost eddie guerrero sa undertaker.forta undertaker.

| Iulian03 a răspuns:

Rey Mysterio

| Gaara5846 a răspuns:

John Cena

| MyhayJeff a răspuns:

Sincer mie imi placea la nebunie Jeff Hardy cu toate salturile sale nebune si faptul ca nu juca murdar dar acum a plecat a ajuns undeva prin tna si chestii de astea singurii care imi plac acum sunt Randy Orton, Rey Misterio siUndertaker dar nici el nu a mai aparut sincer wwe-ul cade incet incet au plecat prea multi wrestlerii de valoare si acum vin numai papagali gen toti aia din Nexus