Eu nu am jucat fiesta online dar 4story da, dupa imaginile de pe google arata fainut jocul. eu zic ca fiesta online
Fara suaprare dupa gusturile mele nu as vota pentru niciunul... deci votul meu esti NUL
Heyyoo...eu zic FIESTA! E un joc foarte reusit, avand la baza kingdom questurile, sau grindul foarte distractiv, mai ales cand le faci cu prietenii...acum depinde si ce varsta ai.Sau poate nu!
Bafta! Vot pentru fiestaaaa!
Eu zic 4Story cai mai bun decat fiesta, nici nu stiu cum dar in 4 story poti face saritura tripla poate vadubla si poti sa zbori
Buna.eu ma joc 4story.fiesta online nu m-am jucat dar din cate vad pe net ii cam de 3-5 ani. 4story este genial ii jocul perfect Stefy are dreptate
Eu zic Fiesta online pentru ca e mai de copii si e foarte frumos am si eu cont...Deci eu zic ca Fiesta online dar e frumos si 4Story deci instaleazale pe rand si vezi care iti place mai mult:* Succesc:X
FIESTA ONLINE, joc de 4 ani am atins un level mare, 95! JOCU NU E DOAR PT COPIII! 4Story e un **** de joc trebuie sa stai o luna sa intelegi cum sa inveti dabea in primul oras sa mergi.Iar fiesta e un joc foarte distractiv si foarte usor de invatat.iti recomand fiesta, ai incredere si vei vedea ca peste 2-3 ani nu vei regreta.Bafta
Eu zic fiesta este un joc super tare merita jucat ie mult mai misto decat 4 story. VOT FIESTA ONLINE.
M-am uitat pe google la fiesta online... pe bune? Nu ma deranjeaza ca e cu copii ca si eu sunt copil dar macar de aratau unpic mai bine, alea sunt vraji sau ce? Si sa fim seriosi ce lupte... eu votez 4story