| cosmon a întrebat:

Ce ziceti ar fi bine ca in loc de reclame sa se dea asa ceva la tv http://www.youtube.com/watch?v=bB_f1uJh-s4 poate pe unii i-ar convinge sa circule mai prudent?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Ar fi cu siguranta mai bine. Insa decat sa ne ajute sa supravietuim ei ne ajuta sa murim mai repede prin reclame la tot felul se sucuri cu acizi si tot felul de alimente pline de E-uri.

7 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Mda e superba... cea mai buna reclama care am vazut'o in viata mea.Prima data nu m-am abtinut din plans. Mi'ar placea sa o dea si la Tv sa vada unii care nu stiu ce inseamna cuvantul prudenta

| antonia09 a răspuns:

Da, ar fi mai bine insa cu cat se mediatizeaza anumite produse pline de E-uri cu atat ne distrugem in mod constient organismul si atunci ce vom mai face?

| hândel a răspuns:

Cum spuneam zilele trecute pe un site, nu la tv trebuie promovat, ci pe sosele. Ar trebui sa puna pancarde la tot pasul pe marginea drumurilor cu astfel de imagini, pentru. a nu uita soferii ce riscuri implica imprudenta.

| Rezzo a răspuns:

Ar fi ceva, dar crezi tu ca daca ar da asa ceva la tv lumea ar fi mai atenta? Stiu ca tv-ul manipuleaza foarte mult oamenii dar nu cred ca acest filmulet ii va face mai prudenti, omul pana nu este pus in fata faptului implinit nu invata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Ma uit la o comedie si in pauza sa'mi bage aia? straight face Mai bine lasa.
Crezi ca poti schimba modul in care conduc niste oameni cu un filmulet? Pe moment poate avea o anumita influenta asupra ta insa fii sigur ca o sa il uiti rapid.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte bun filmuletu`! Intr`adevar.
@ Otonis_r.Uup.4.THIS: daca ar pune pancarde asa cum zici tu, nu crezi ca le-ar distrage atentia soferilor spre pancarde, in timp ce is la volan(ca nimeni n`o sa traga pe dreapta ca sa se uite la o imagine), deci...concentrati fiind asupra imaginii posibil ar fi un accidenthappy. Nici`cum nu e bine, daca stai sa te gandesti, fara filmulete/pancarde/pliante, astea n`au nici un rost. Soferii astia indisciplinati, nepasatori, nici nu stiu cum sa-i mai numesc, n`or sa se "cizaleze" niciodata!

| mastermage1 a răspuns:

Si eu cred ca astia exagereaza cu reclamele lor. In loc de reclame filme mai bine