| ραяαиαєиѕє a întrebat:

Ce ziceti ar trebui sa se mai adauge 3 categorii pe TPU:

1.Ar fi o categorie pentru jocuri pc; Fifa, Cs, WoW, etc

2.Categorie pentru intrebari din sport

3.Pentru copii astia de 12-13 ani care ne distrug toata ziua cu metinul lor si Nini sa se faca categoria Telenovele/Metin(datii voi alta denumire daca vreti)

La cel mai logic raspuns la intrebarea pusa de mine dau funda!

12 răspunsuri:
| Eღilia62 a răspuns:

Da, ar fi interesant.Defapt daca s-ar face o categorie Metin ar fi mai aerisit site-ul ca mereu sunt cate 2-3 intrebari cu Metin pe o pagina!

| kuka a răspuns:

Da, sunt de acord cu propunerea ta, insa ar mai trebui inca o categorie: a celor care se plang de a treia categorie

| MihaiN1 a răspuns:

E destul de buna ideea ta, dar cu toatea aste pasionatii de metin, nini etc ar putea sa puna intrebarea pe categoria de jocuri, intrebari din sport, adolescenti. si asta nu ar schimba nimic.

Oricum PRO!

| BOOBZen a răspuns:

Si eu ma gandeam la acest lucru, ma gandeam la o categorie speciala pentru copii, dar cel cu telenovelele, este... ORIBIL! Am 11 ani si urasc telenovelele!

| OrochiFan a răspuns:

Dah chiar un subiect bun! eu am 12 ani si urasc metin si nini. e o idee buna! dar si kuka are dreptate ca daca ar face categoria a treia numa intrebari de genu: "BAII NU VA SIMTITI BINE! NU VA UITATI LA NINI?" (fara suparare) big grin happy

| lolly_3072 a răspuns:

Ar fi ceva laughing pentru copii astia de 12 anicre vin toti cu intrebari "s-a uitat la mine, ma place?"sau cu nini si metin de sport si jocuri nj c sa zci ok.batting eyelashes

| ΔαηαxoЯ a răspuns:

Care e intrebarea?confused
In toata aceasta lunga fraca nu ai pus nici un "?"
Pe bune acum, CARE E INTREBAREA?
Daca vrem sa se mai adauge aceste categorii?
Nu.Aceste categorii intra deja in o categorie mai mare,, Timp liber''.
Da, as prefera sa se faca o categorie cu :
,, Copii"(pentru. intrebari stupide)

,, Plictiseala''(pentru. intrebari gen : "Ce mai facetiiiiiiii? eu ma plictisesc)

si

,, Teme pentru. acasa''(pentru. acele intrebari care sunt interzise pe acest site... da', ele se publica :-J )

Nu cred ca o sa iti placa raspunsul meu ...deodata ce nu sunt 100% de acord cu tine.

Te-am lasat.

Bye-bye big grin

| ραяαиαєиѕє explică:

Ma gandeam astfel incat...sa nu mai vedem aceleasi intrebari puse pe diferite categorii care n-au nicio treaba cu categoria respectiva insa cum zicea si Bianca...nu e siteul nostru e al tuturor si tot ce avem de facut este sa raspundem la unele intrebari asa de idioate zi de zi

Va urez sa luati cat mai multe fundite...si puncte!

| bianca a răspuns:

Pentru mine metin fifa cs wow e una si aceeasi chestie deci categoria 1 si o parte din 3

cat despre raspunsurile de mai jos
copii pun aici intrebari sa fie ajutati
daca nu va convine nu raspunde-ti
nu e site-ul vostru sa stabiliti voi ce categorii de varsta sunt
e site-ul tuturorwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu de mult vreau o categorie pentru:pc, Playstation2, Fifa, Cs, WoW, etc.
Ide foarte buna

| Fly2Sky a răspuns:

Ma si ce daca ne place metin sa joci jocurile tale cu batbie si sa ne lasi pe noi in pace

| octaviusz a răspuns:

Ar trebui mai ales ultima.