Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 18 Februarie 2025 sunt:
Mă așteptam de la țigani sa fie needucați pe strada, dar în zona vad români care scuipa din fundul grădinii pe strada, și unii o fac langa mine! Parca îmi vine să îi iau la bătaie când îi...? (mai mult)
Salut. Am un passat din 97 nuerge căldură doar puțin de tot la Parbriz, am curățat caloriferul și nimic, cine poate sa mă ajute, ce ar putea fi?
Femeilor, ce lucru urâți cel mai mult la un bărbat? Am tot vazut postari de genul in ultima perioada si m-am gandit ca ar fi intetesant sa aflu și opinia specialiștilor TPU
Ce va place mai mult: geografia sau biologia? De ce?
Ce parere aveti despre moartea celor doi baieti din urziceni?
Bună,am întrebare: dacă persoana mi-a data contul de tik tok și intru de pe telefonul meu, lui îi apare in telefon ca eu m-am logat de pe telefonul meu pe contul lui? vă mulțumesc
Salut TPU am cumpărat o camera de luat vederi pe telefon și spune opțiunea could play va expira peste 5 zile știe cineva trebuie să plătești abonament sa vezi camera integral?
Bună ziua! Când sunt acasă tot am stări de tristețe și de plâns și palpitații! Ce sa mai fac sa scap de ele?
Care e pizza voastră preferată?
Se spune că cei decedați trec într o altă dimensiune. Ce înseamnă asta?
Vreau sa fac cadou unei doctorite un martisor personalizat sub forma de brosa pe care este un desen cu o doctorita, niste elemente medicale si nume. Dar nu stiu ce sa scriu la nume. E mai ok sa scriu ...? (mai mult)
Merita o trotineta electrica? Am găsit la flanco navee v40 40 km autonomie și 25 km pe ora la 2000lei
În ce condiții se poate suspenda contul meu? Dacă fac ce? Am voie sa pun întrebarea asta?
Ajuta țuica daca ai o anxietate ce se manifestă fizic prin tremur al corpului? M- am saturat de anxietatea asta și să creadă lumea că eu de fapt am Parkinson! Când eu de fapt am AGORAFOBIE! Mă ...? (mai mult)
Am așa o întrebare.In România după ce termini școala auto trebuie să susții întâi un examen intern in cadrul școlii de șoferi sau te duci direct la examenul de stat? Întreb fiindcă eu sunt...? (mai mult)
De ce nu vad toți prietenii prietenului meu și de ce postările la acest prieten au rămas blocate la o anumită data ( anul trecut)?
Cât de intens simți frica fata de moarte?
Am și eu o întrebare! Daca albușul de ou este bătut, mai este crud?
Salut. Este de încredere siteul autogari.ro? Am întrebat la autogara din Brașov despre un autobuz dus și unul întors, Brașov- Onesti, și Onesti- Brasov, și nu au știut să- mi spună despre...? (mai mult)
Voi cum procedați când sunteți certați la job?! Vă revoltați, considerând că nu e chiar așa?! Plecați capul și dați dreptate șefilor?! Dar mai ales cum vă redresați voi emoțional,...? (mai mult)
Salut caut oferte promotionale la tigari, de genul Pachet winston 5+5 gratis + o bricheta cadou. Daca aveti un pont m-ar ajuta, de asemenea ajut si eu.
Cum funcționează de fapt drepturile de autor? După 100 de ani toate expira și oricine va putea face orice cu materialul și personajele? De exemplu pentru Stapanul Inelelor prin 2050 când vor deveni...? (mai mult)
Ce parere aveti?:Legea lui om:daca tu esti om cu mine sunt si eu om cu tine si Legea talionului :ochi pentru ochi si dinte pentru dinte?
Ce părere aveți despre acei oameni care au o opinie diferită de a voastră, dar o exprimă într- un mod care vă jignește și vă face să vă simțiți inferiori, deși nu i- ați provocat deloc?...? (mai mult)
Bună, Eu consider că emisiunea Power Couple de la Antena 1 este un prilej de a distruge relații și căsnicii. Voi ce părere aveți?
Care-i ceaiul vostru preferat?
Putem discuta cu chatgbt ca, cu un psiholog? Funcționează? Ar putea să ne ajute la fel ca un psiholog daca îl întrebam orice?
Cum poate deveni mai bun daca un om este extrem de rău?
Ce placinte va plac?
Sufăr de amenoree secundara.mi sa prescris duphaston 2 pastile timp de 10 zile. întrebarea mea este..in momentul când îmi vine menstruația pot incepe să iau anticonceptionale pentru a mă proteja...? (mai mult)
Cine e de acord cu mine că pompadour este o frizură oribilă?
Bună, credeți că omul și maimuța sunt rude? Eu cred că omul a evoluat din maimuță.
Ce va place mai mult: muntele sau marea?
Bună ziua, m—ar interesa din proprie experiență pe cine recomandați ca formație de muzică populară la nuntă, și dacă știți despre solista Roxana Chiriță cam în ce interval se încadrează. ...? (mai mult)
Mai nou și in apropiere de București se ard cauciucuri pentru a se vinde in diferite locuri cum se intampla prin anii 90- 2000 când era criza! Cum de din 5 primari nimeni nu zice nimic de asta? Și ...? (mai mult)
Hei, TPU, vorbind cu un amic și acel amic mi- a tot spus că eu chiar dacă am eu impresia că doar pentru că stau în casă nimeni din jur nu mă cunoaște, ba de fapt mă cunoaște, deoarece cică...? (mai mult)
Cat ulei intră la un john dear 2140 in transmisie?
Care ar fi mai bun dintre Opel Antara, Chevrolet Captiva, Vw Tiguan, Hyundai Tucson si Mitsubishi Asx? Bugetul 8000 de euro neaparat 4x4 sa mearga bine pe asfalt dar si in zapada sau drumuri forestiere ...? (mai mult)
Salutare, am o nelămurire mi-am făcut Facebook dating și la profil îmi apare "Informațiile nu sunt vizibile", nu înțeleg de ce, contul e public, mulțumesc de răspuns.
Ce înseamnă să îți trăiești viața?
Am lipsit un pic de pe TPU si as vrea sa stiu de ce apare Violleta ca utilizator avertizat daca vrea cineva sa imi spuna
Voua va place sa mancati in oras? Eu nu prea merg la restaurante de fite ca mi se pare extrem de scump. Mai merg in mall in zona aia de mancare cu multe restaurante. Dar nici nu stiu ce sa mai incerc de...? (mai mult)
Buna, daca ma mut in alt oras, ma pot inscrie la scoala de soferi acolo chiar daca nu am mutatie?
Bună, știe cineva cât înseamnă 180.000 de euro în lei?
Salut! Am un crush băiat. Il plac din 8 octombrie 2024. În fiecare zi ma gândesc la el și nu ma pot concentra pe altceva. Colegii lui de clasă spun ca și el mă place. Când îl vad pe hol se uita...? (mai mult)
Hei, TPU, dacă astăzi mi s- a întâmplat ceva ciudat, așteptând la rând la un consult, iar când eu am ieșit din cabinetul doamnei doctor, o doamnă care era cam vorbăreață aflasem că vorbise...? (mai mult)
Bună ziua! La farmacie trebuie să se facă facturile pe Excel?
De ce nu mă lasă admina să stau și eu pe TPU ca pe 1onur?
Hello, hello! Oameni TPU din 2010- 2014, mai sunteți pe aici? Căutam ceva pe Google și m- a adus aici… trezindu- mi un pic de nostalgie pentru începuturile acestei platforme… când stăteam cu...? (mai mult)
Ați pățit vreodată să vi se spună că aveți sângele prea gros și că trebuie să repete analizele? Am pățit sâmbătă eu la urgente de 4 ori au luat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
eusuntcipi întreabă:
1onur întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat