| Timee೩ a întrebat:

Ce ziceti despre "Bloody Mary"?
am auzit ca povestea ei a infricosat pe toata lumea. Nu am auzit. o niciodatasad si va rog daca o stiti sa mi-a spuneti si mie. Fundita logickiss
>[Mersibig grin

Răspuns Câştigător
| Dadda a răspuns:

Hmm.

Se spune ca era o fata, care era in moarte clinica, si normal ca toata lumea a crezut ca e moarta, si au ingropat`o.
Insa mama s`a i`a legat de mana o franghie cu un clopotel, pentru. ca daca fata se trezea, sa sune clopotelul si sa o dezgroape. A vazut mama sa ca nu se intampla nimic, si a spus ca este moartabig grin. Dar a doua zi clopotelul era pe jos, cand au deschis sicriul, fata era cu fata in jos, plina de sange, cu unghiile infipte in sicriu pentru` ca incercase sa scape.Acum se spune ca daca te duci in oglinda si spui d 3 ori Bloody Marry si te invarti tot de 3 ori apare.se spune ca daca vine cu un ursulet vrea sa fiti prieteni, daca vine cu un cutit te omoara. Si parca trebuia sa fie ziua ta cand faci asta.
Sau mai era o varianta ca se face mica si se ascunde, si daca nu o gasesti in 3 zile te omoaralaughing

3 răspunsuri:
| Pisicuța a răspuns:

Eu stiam ca daca te uiti in oglinda si zici de trei ori "Bloody Mary" iti apare in oglinda.Eu am incercat si nu merge, e doar un mit.
Dar povestea o poti gasi aici: http://www.lovendal.net/wp52/bloody-mary-fecioara-cea-sangeroasa/

| GeorgyPingu12 a răspuns:

Este vorba despre o fata care si-a omorat copiii in disperarea ei ca i-a murit sotul. Oamenii s-au speriat de ea si au ingropat-o de vie. Dupa 13 ani au dezgropat-o si ea nu putrezise. Avea fata zgariata, taiata si plina ge sange si sicriul era zgariat, iar Mary avea sange pe unghii.Se spune ca daca te duci la miezul noptii in fata oglinzii pe intuneric cu o lumanare si sa zici de trei ori Bloody Mary, ea va aparea si te va zgaria pe fata de 13 ori, apoi te va ucide cu un cutit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsul pe care l-a dat Dadda a fost pus intr-un film care era la 18:00 sau 18:30 pe PRO TV. Din cand in cand arata clopotelul si mormantul.