Fata mea cand am vazut intrebarea . Fata mea cand am vazut raspunsurile . Ce iubire ma la 11 ani? Stai linistit, ai tot timpul din lume, o sa te plictisesti de relatii de-astea, nu te mai grabi. Chiar daca esti printre :cei 6-7 fara prietena", nu te lua dupa toti prostii care se cred smecheri ca...(ma abtin ca totusi, ai 11 ani ) Succes :*
Mai esti virgin la 11? pfoaaa.rusine mare, frate in ziua de azi trebuie sa te tii dupa fustite de la gradi.
Ai tooooooooooooooooot timpul, nu te mai grabi atat de mult! La voi se numeste prietenie nu iubire, asa ca nu va fi mare lucru, doar o pierdere copilareasca de timp. Dar tu alegi...
Mie mi se pare drăguț să vezi așa ceva, dar să știi că nu e necesar. De la vârsta asta nu se știe sigur dacă e iubire adevărată, deci mai bine încerci de la vârste mai mari. Lasă-i pe prietenii tăi în pace și o să vezi că tot tu o să fii cel mai inteligent.
Bravo frate baga-te pe ea spune-i ca o placi si poate iese ceva. ceva, daca tu vrei sa ai o iubita de la 11 ani nu te retine nimeni
Pai cum vrei tu.Dar fetele o sa fie mai inalte ca tine.Doar daca esti inalt ai putea sa ai.Sau poti si asa daca esti scund da o sa fii de rasu lumii!
Davyduchiha2001 întreabă: