| MessiFootballPlayer a întrebat:

Ce ziceti sa fac in timpul liber? funda cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

Sunt enorm de multe lucruri pe care le poti face, dar unul nu. FARA PC GAMES laughing.

Fa-ti prieteni noi si socializeaza, distreaza-te cu ei si nu vei duce lipsa din punct de vedere social.

Fa sport. Mai mult de atat nu poti sa-ti zic. Lucreaza-ti corpul si gandeste-te la toate beneficiile. Nu are rost sa le enumar aici dar iti spun cativa factori dupa care sa te ghidezi: sanatate, social (subiectiv si obiectiv priveste lucrurile), din punct de vedere al sanselor pe care le ai in obtinerea unor lucruri (un job de ex. care necesita un fizic cat de cat). E bine sa fi pregatit pentru viata. happy

Citeste ce-ti place. In loc de WOW etc. ia si citeste J.R.R. Tolkien, Patrick Rothfuss, George R.R. Martin etc. (fantasy toti)

Lucreaza in timpul tau liber. Eu cel mai bine ma simt cand am cate un ban in buzunar big grin.

Si nu in ultimul rand, incearca sa te folosesti de timpul tau liber ca sa te destresezi, sa meditezi, sa te simti bine si in acelasi timp sa ii ajuti si pe altii cu buna ta dispozitie si aerul tau pozitiv.

Spor! (nu ca in reclama)

5 răspunsuri:
| Adrick a răspuns:

Eu as pleca cu prietenii intr-o padure si as juca volei, as face frigarui! happy

| Christinne a răspuns:

Buna. As avea 2sugestii pentru tine:cauta pe google totul despre manichiura,urmareste filmulete si apuca-te si tu,pas cu pas. Te asigur ca nu vei investi multi bani in chestia asta,si e o activitate placuta pentru timpul liber. Si mai cauta si despre par,si de asemenea, incearca sa faci totul pas cu pas, aplicat pe parul tau. Sunt 2acivitati foarte frumoase+ca vei fii apreciata de cei din jurul tau pentru ceea ce faci, si probabil vei aduce multe schimbari prului si unghiilor tale.
Succes.

| zapacita05 a răspuns:

Citesti o carte, vizionezi un film horror laughing sau o plimbare in parc cu prieteni sau te joci city ville pe facebook laughing

| MessiFootballPlayer explică:

Totusi sunt baiat

| ElenaSusanu a răspuns:

O plimbare in aer liber sau ceva sport happy

Întrebări similare