Eu cred ca ar putea sa fie 50% - 50% sansele ca sa vrea si sa nu vrea ceva cu tine atata timp cat nu te baga in seama :*
Eh nici sa asteptati mura-n gura, daca voua va place de un baiat si el nu face primul pas atunci voi fetele ar trebui sa-l faceti nu va plangeti ca asa e, sunt baieti care nu le plac fetele care asteapta sa fie luate de baieti asa ca daca iti place de cineva si nu vine la tine du-te tu la el si vezi ce zice.
Hei,daca un baiat nu te baga in seama si te ignora nu trebuie sa te ti dupa el, tu vezi-ti de drumul tau.Trebuie sa fi demna de tine si sa mergi tot inainte, sa nu stai dupa cineva.
Depinde,altii se dau doar de ochii lumii si sunt morti dupa tine, dar poti arata ingrozitorsi de aceea te evita
Esti fata, el trebuie sa lupte pentru tine nu invers. daca nu te,, vede''inseamna ca e chior and NEXT
Si eu zic ca indiferenta este cea mai buna tactica de joc...asa vezi ce vrea el,daca te cauta inseamna ca te place,ca e intrigat de ce nu il bagi in seama, daca nu te cauta, tragi tu singura concluzia
Sunt baiat... si iti raspund eu din ex mea lasa-l in pace si dupa o sa vin el la tine