Berbec. Sinceritate pana la absurd. De obicei berbecii urasc lucrurile false. Iti spun in fata de obicei gandurile ori nu ezita sa te faca sa intelegi ceea ce gandesc. Fie ca e indraznet fie ca e mai timid un berbec mereu va fi creativ si va avea un stil aparte. Poate sa treaca de la un mister absolut la a te prezenta fara teama in cele mai mici detalii.
Să încerc pe limba ta: $uNt f€kyo@r@ $hy $€ $pun€ ca@ oby$hnuy€sk $@ krytyk pr€@ mult đ@r nu € @đ€v@r@t.
Varsator : libertin, visator, delasator, lenes, modest, prietenos si amuzant .
Semnul zodiacal sub care m-am nascut e : Taur
Asta e n-am ce face! din cauza acestei zodii sunt un pic cam...
Ambitioasa
nerabdatoare
incerc sa fac lucrurile cat mai bine uneori le imping spre perfectiune...)
sunt o fire dinamica (iti dai seama din cauza zodiei )
uneori sunt impulsiva alteori cu capul in nori...
In general pot spune ca aceasta zodie reprezinta putere orgoliu ambitie dorinta de mai mult Si o incercare de a detine totul...
Adica la mine se manifeta in a Face pe "sefa"
Nu stiam ca primesti stupid pentru ca esti zodia... taur in cazul meu
dar oricum ...cine mi-a dat stupid. te felicit! mersi mult ca nu ma suporti.
dar ghici ce,, NU-mi pasa!
Sunt fecioara
Personalitatea zodie fecioara:
Modest, Obiectiv, meditativ, Un simt pronuntat al datoriei.
Sunt foarte atente la detalii si foarte rationale.Actioneaza cu grija si corect.Rabdatoare si perseverente.
Poat fi si meschine si extrem de carcotase.
Putem lua totul in nume de rau, incapatanati, poate fi zgarcit sau sa aiba toane.Nu ii plac aventurile si speculatia.Suntem extrem de timide, rusinoase si pudice.Deasemenea este o zodie cu o sensibilitate foarte mare dar la prima vedere ti se v-a parea un om rece.Este o zodie definita prin inteligenta, Deasemenea sunt cele mai crirtice din tot zodiacul.Si chiar asa e.
Eu ma recunosc in astea.Parca as citi despre mine.
Io-te că mai sunt şi Tauri care au răspuns la întrebarea asta .
Păi ce să spun, sunt încăpăţânată (mi se potriveşte...la perfecţie), sunt câteodată leneşă , amabilă cu toată lumea, nu mă enervez repede ...altceva nu ştiu ce să mai zic
Eu sunt sagetator
Motto-ul zodiei Sagetator:
Ma concentrez asupra telului cel mai evoluat posibil, fara a ma limita. Dezvolt o mare incredere in univers si mai curand experimentez decat cred.
Cuvinte cheie ale zodiei Sagetator:
evolutie, credinta, expansiune, lege, stapanire, aspiratie, vanatoare, spiritualitate, spatiu, aventura, idealism, jovialitate, optimism, strainatate, calatorii, religie, protectie, profesie, sinceritate, neinduplecare
Caracteristici generale Sagetator:
Zodia Sagetator este o zodie masculina de foc, predominant activa, guvernata de planeta Jupiter, planeta care sporeste generozitatea, spiritualitatea, firea filosofica si religioasa, altruismul, demnitatea si corectitudinea, moralitatea, bunul simt, echitatea, intelepciunea, respectul pentru lege si autoritatea. Zodia Sagetator este simbolul hibernarii naturii, al evolutiei intelectuale si spirituale a omului, simbolul libertatii depline.
Leu - Da pot Persoanele din zodia mea sunt orgolioase, le place intotdeauna sa fie in centrul atentiei si in 99% din tp reuseste, sunt mereu doritori de competitie si vor intotdeauna sa castige, Au un caracter impunator si vor sa obtina respectul celorlalti Km atat desi pot sa-ti mai zic destule
Sagetator
Recunosti un sagetator prin faptul ca te va binedispune, ca e vesel, optimist si capabil sa-ti transmita si tie starea sa. Una din marile lor calitati consta in faptul ca pun suflet in tot ceea ce fac, ca au multa pasiune. Apoi, ar mai fi faptul ca sunt loiali prietenilor adevarati. Sunt persoane tolerante, foarte flexibile si cu un puternic simt al libertatii.Sunt extrem de directi, dornici de aventura si de experiente noi. In dragoste se fixeaza greu deoarece pe cat de repede se indragostesc, pe atat de repede isi iau talpasita atunci cand au senzatia ca au epuizat o poveste. Reusesc insa sa pastreze o relatie buna cu fostii, nefiind rau intentionati. Printre defecte se numara tendinta lui de a se umfla in pene, de a fi risipitor, capricios, suparacios si uneori destul de arogant.
Pesti
pai...suntem sensibili, nu ne place sa ramanem singuri, prietenosi, visatori(asta mi se potriveste de minune), secretosi, intelegatori...bla bla bla
si am citit undeva ca sunt nascuta sa aduc binele in lume