Eu sunt gemeni.Sunt genul de persoana careia ii place sa se inteleaga bine cu toata lumea dar daca ma calca cineva pe bataturi este vai de pielea lui.
Varsatoare cu ascendent in taur...incapatanarea la ea acasain rest prietenoasa si sincera
Si zici ca esti scorpion? nu stiu de e dar nu pari de loc...ne faci zodia de ras!
O balanta toanta...care pune suflet repede si ii place sa se chinuie...careia ii place linistea si e echilibrata...care sufera de singuratate... dar in schimb e o prietena adevarata care ajuta pe oricine, si daca o enerveaza cineva se face ca nu vede dar in schimb nu uita niciodata, si actioneaza cand nu te astepti...Imi place dreptatea si imi plac lucrurile frumoase...si sunt incapatanata si egoista...Hai ca am zis prea mult...Si app de zodia ta... faina zodie...si cei cu zodia ta sunt foarte puternici
Gemeni ... o zodie destul de ciudata parerea mea, dintr-o stare de bine intr-o secunda pot ajunge intr-o stare naspa
a si vorbesc foarte mult
@andutza.eu sunt taur cu ascendent in scorpion. ce sa zic.am si coarne am si coadá (veninoasá )
Si eu am nevoie de tauroaicá...
Castravet_Sanda_2000 întreabă:
cosmin_6815 întreabă:
DaciaRomania întreabă: