Poi eu cu un prieten am gasit o masina care parea parasita si m-am dus cu prietenul meu la ea si am inceput so distrugem dar dupa un timp a venit proprietarul si a vrut sa sunne la politie dar sa razgandit
Paaai... m; am simtit extrem de penibil la scoala, odata cadn eram in clasa [era iarna] si colegii au vneit de afara cu bulgari si ne'au spalat IN CLASA si mna.nu m'au nimerit, si mi-a ajuns bulgarele in burta, si prin bluza la piele, la car eu,,'tuti natia ta de boschetar'' si profa de mate era in clasa intrase de 10 secunde
m-am simtit extrem de penibil, mai ales ca mama preda la scoala mea
Cea mai groznica intamplare a voastra | dau funfitza care e amuzanta. TU TE AUZI CE SPUI?
Am mers o data la bunica mea in vacanta de vara care sta la tara.In fata casei era o groapa care s-a umplut cu apa dupa ce a plouat aproape o saptamana. Jucam un joc cu verisorii mei si dintr-o data am cazut in groapa, faza era ca erau si broaste inauntru si am inceput sa tip foarte tare.Verisorii mei au ras aproape toata ziua de mine.
Pai...in clasa I trebuia sa fac injectie si eu mai timida si cu frica de injectii ...am ast s ajunga la mine si am inceput a plange dar nu asta e amuzant, amuzant e ca m-am ascuns in spatele lui doamna invatatoare si stigam "Doamna nu ma lasa, nu vreau sa fac injectie " apoi doamna m-a pus pe scaunul de la catedra si vorbeam eu cu doctorul "Da imi faceti prin pantaloni ca am si pijamale (era iarna ) " si m-am calmat si cand mi-a bagat acul era sa il pleznesc pe doctor )))
sau mai e una in vacanta de vara eram cu telu unei prietene si o suna maiksa eu zurlie nu m-am uitat ca e masa si am raspuns cica :
Ea : unde esti
Eu :in lunca
ea:stiu ca in lunk dar unde?
eu:pai in parc unde sa fiu :
ea :ai mai trecut pe aksa?
eu :nuuu...nu am mai trecut
ea :ai mancat ceva
eu :daaa...am mancat
ea :biine. noi venit maine
eu :bine dar cine sunteti?
ea :pai mama cine sa fiu fata zurlie
eu :aaaaaa...mama ...cf mama
ea :bine mama
apoi i-am dat telu prietenii si i-am sp tine fata ca e mata
toti au pufnit in ras atunci
mai ma multe dar nu am timp acum sa le povestesc pe toate... oricum ...imi dai fundita ca nu am niciuna
Pisica vs cainele meu da au boxat a fost amuzant pana ce pisica mi-s-a urcat in cap si a rupt perdelele si cainele se uita la mine cum incercam sa dau pisica jos depe perdele dupa s-a pus pe locul meu si mia mancat popcornul uitandu-se la tv dupa ce am stapanit pisica m-am pus si eu langa caine si amandoi ne-am uitat la TV sfarsit PS:pisica a fost nevoita sa faca baie si inloc ca fratele meu sa o puna pe ea in apa m-a pus pe mine