Ne spunea profu' de istorie ca numarul de capete(de vaci) era de nu stiu cat in Rusia si intreaba un copil:"Domn profesor, dar daca exista o vaca cu doua capete?"
Sau un coleg de la alta clasa de a 7a in loc sa zica "Spargatorul de nuci" a zis "Spargatorul de buci")
Hii! Si mie asa imi fie dor de scoala! Cele mai amuzante lucruri(au fost moooooolte la noi in clasa), dar noi ne radeam atunci cand un copil cade cu scaunul pe podea si ajungea cu picioarele in sus...Toata lumea cade unul dupa altul
Dai funda?
Iti spun eu o faza amuzanta care mi s-a intamplat nu de mult.Intro- zi aproape de vacanta de vara nu au venit toti profii la ore si la ora de chimie ne-am decis sa plecam de la scoala, era a 2-a ora in ziua aia. Am iesit toata clasa pe hol si cand sa coboram scarile il vedem pe profu de chimie ca vine la ora, si am rupt-o la fuga cat am putut de tare peculoar da degeaba ca profu ne vazuse. Cand a ajuns si el in clasa ne-a intrebat cine a fost pe culoar in timpul orei, evident ca nu am zis niciunu ''eu''. Si ne-a scos in fata clasei pe cei care i-a recunoscut el dupa tricouri (eu printre ei, aveam singurul tricou alb din clasa) si ne-a asculatat din toata materia, sau asa ar fi vrut el ca noi nu stiam niciunu nimic la chimie, si am luat 4 si era sa raman corigent la chimie. Aceasta a fost povestea mea si sincer nu o sa imi fie dor de scoala, de note de 4 pentru ca chiulesc sau de profesori suparati ca nu invat la materia lor.
Buna! Am trait o fazaa amuzantaa. Eram la ora de istorie (bleah) si profa` spune cu voce tare :Turcii atacau tot ce le ieseau in cale, femei, barbati, copii. La care eu ma "trezesc":Ce le mai placeau turcilor femeilee!(nu am observat ca am spus asta cu voce tare)
Sauu...Eram in ora de matee si Cosmin (un coleg) a tras un vant, tare.(bleah) la care profa ` :Ce ai facut maa` Cosmine? Cosmin: Din greseala doamna.Da` hai ca nu miroase. Nu vreau neaparat funda...dar sunt fericita ca imi pot "lauda" dragii mei colegi! Pa-Pa!
Vaiii de unde sa incep Un coled tot baga gaz intr-o sticla de o, 5 in ora de mate,si l-am tot provocat noi sa tina mult gaz si cand a aprins gazu sia parlit parul de pe mana si de pe pulpa piciorului
ce a fost mai tare a fost ca a tiuit ca o fetita
sau odata l-al agata pe un coleg de cuier
si era cuier de ala pe scandura, cu mai multe agatatori. si dupa ce neam ras bine de el, am mers sal dam jos, da nu am mai apucat ca a cazut cuieru de pe perete cu o bucata de perete cu tot
acum de vreo 2 zile am terminat de zugravit
xAnddre întreabă:
DaciaRomania întreabă: