Sint de acord cu tine ca acest lucru nu e frumos, pentru ca adminele s-au straduit din plin sa faca ca acea pagina sa ajunga la multe like-uri, pentru ca si eu am o pagina la care muncesc foarte mult si la care nu pot strange nici macar 100 de like-uri. Dupa parerea mea ar trebui sa vorbesti cu prietena ta si sa-i spui ca tii cu ea nu cu ele, dar si sa-i mai spui inca odata ca a fost un lucru urit ceea ce a facut ea...ca sa o convingi ca antratevar tii cu ea ar fi bine sa-i faci un cadou gen,, bratara a prieteniei''' sau ceva ce sa contina initialele voastre.Bafta!
Pai sa le dea pagina aia. nu trebuie sa no mai dea din cauza ca au facut-o in toate felurile daca o inteles ca a gresit sa nu se schimbe. si sa o inapoieze ca pana la urma de furat tot a furat-o ce rost are sa mai se ingroase treaba
Daca nu vrea sa m-ai vorbeasca cu tine... asta e dar tu stii macar ca nu ai indrumat-o spre rau si i-ai vrut binele
O pagina de facebook o faci sa socializezi cu prietenii, daca are 5000 de like-uri probabil nu cunoaste nici 5 % din oamenii aia, deci era o pagina inutila, facuta de o frustrata.