Pentru cei care va tot plangeti ca ati ramas fara credit. asta inseamna sa aveti numai prostii in cap. ati auzit de sms gratuit? intrati pe site. eu m-am inscris de pe cosmote pe 1 septembrie si am verificat ieri pe site si apar inscris pe 1 septembrie. in plus nu mai dati 1000 de sms-uri ca doar o data sunteti inscrisi. nu e ca in reclamele alea de la tv : "cu cat mai multe sms-uri cu atat mai multe sanse". da poti sa te inscrii de mai multe ori dar de pe numere diferite. iar banii chiar se dau iar huidu nu se imbogateste cum zic unii pe aici. asta inseamna sa fiti retardati in adevaratul sens al cuvantului. exista 3 modalitati de a te inscrie. din 3 tot aveti succes la una daca nu va duce capul...sunteti patetici.
Eu am jucat si anul trecut la kisscash si anul asta din nefericire. Vreau sa va spun ca daca tot m-am inscris, am si ascultat foarte foarte mult.Am inceput sa am dubii privind acest concurs si am si motive intemeiate.Sunt multe persoane asa zise castigatoare care nu raspund la telefon.In legatura cu acest lucru, tind sa cred ca si carcotasii sunt niste excroci. Poti foarte usor sa-ti cumperi o cartela sim cu nr care costa cateva zeci de lei si sa te inscri tu ca organizator etc etc.De asemeni sunt multi asa zisi castigatori din Tulcea. sa fie oare acestia atat de norocosi sa ii extraga zilnic pe cate unu? nu am nimic cu cei din Tulcea, sa ma scuzati daca v-am jignit cu ceva, dar exact asta se intampla la kiss cash.De asemeni cand spune a"numarul xxx este din x oras " de foarte multe ori nu spune si numele sau cate o data nu spune nici prenumele. Exemple sunt foarte multe dar nu mai imi vin acum in minte.Va salut si o zi buna sa aveti.Asta este ultimul concurs la care mai particip.In romania sunt atat de multe magarii facute de stat si de astia cu concursurile lor.
anonim_4396 întreabă: