Ce model iPhone ai?
În cazul meu, am reușit să îmi refac opțiunea așa: http://www.youtube.com/watch?v=Li-X6BbNZ4M (minutul 2:20)
Succes!
Am iphone. Apesi dublu pe butonul cu patratul alb dupa ce ai deblocat telefonul.Iti va aparea o,, banda'' unde iti sunt aratate aplicatiile pe care le-ai deschis(daca ai deschis vreuna).Tii apasat cu degetul pe acea banda si muti apasand cu degetul in continuare la dreapta (nu iti dezlipesti degetul depe banda). Trebuie sa iti apara o patratica de la o aplicatie(iPod) colorata cu alb si portocaliu, inca treip butoane si cel de al 2-lea de la mijloc trebuie sa fie butonul pentru Play ca si cand ai da drumul la muzica si inca un buton cu un lacat care este incercuit ca si acela de sus de pe ecran, apesi pe el si ti-ai rezolvat problema. Daca nu ai inteles da-mi idul tau de mess, vorbim la microfon si iti explic mai bine.Si apropo BoarleceMihai daca nu stii nu mai raspunde, decat sati batijoc cum ai facut acum! a
Merci.pe mine ma-i ajutat.
Nu se poate scoate , dar daca nu vrei sa se mai invarta, pune-l pe o masa si intoarcel
si nu se mai invarte display-ul
.