Si eu sunt V. I. P.
si daca nu ai bani nu poti fface nimic.
adica. poti face room'uri.
daca vrei sa te faci creator trebuie sa iti iei un nume care ala costa 100. 000 sau 500. 000
deci. mai bine stai asa
V. I. P`u exista ca sa fie mai multa lume popula. da nu e asa pentru ca tot tu esti
parerea mea
Da eu sunt hackerita si stiu sa fac VIP pe gratis si O luna in fiecare saptamana primesti 5000.
Http://freevipimvu.weebly.com/ vip + 5000 credite reale. e un site scos de cei din trecut imvu mafia cu care se facea credite 1000 pe ora. merge dupa 24 ore priemesti vip si cr. Funda?
Pai eu habar n-am dar sunt ed trebuie sie u am cont pe mafia de 8 luni si cand vrei ei te pot ajuta cu credite sau sa te faca vip pentru 1 luna eu cerd ac sunt de trebuie.
Eu m-am facut VIP cu imved m-au facut in 5 minute vip, dar tine doar o luna, cel mai bine e sa te faci cu cardul, e cel mai sigur, iar imvumafia chiar te face vip, nu iti face griji chiar daca numele e dubios, chiar te face am prieteni care s-au facut, daca vrei baga-ma la friends sa mai vb Crisulikk te pup:*
Da cu Mafia se poate. Da` nu e asa ca Imved. Nici eu nu m-am facut. Q Mafia...Shi Imvedu` nu mai face vip`uri x[
Da cu Mafia se poate . Da` nu e asa ca Imved .Nici eu nu m-am facut.Q Mafia...Shi Imvedu` nu mai face vip`uri x[
Pai, eu una joc imvu de 1 an jumate si poti sa folosesti siteuri de pe mafia ca sa te faci vip fara sa platesti. daca te faci vip fara mafia platesti lunar sau anual.eu am descoperit un site cu care te faci vip... dar cu greu iti accepta cererea.Sheeila02 e contul meu daca vrea candva sa imi dea add pe imvu
Ooo eu sunt hakeritaa si stiu sa fac vip si mult mai multi bani decat a sp barbie stiu sa fac 20. 000 pe saptamana
Ehe nici eu ns cu imvu mafia dar sunt vip fac doar care pe imvu mafia...