| crisbebe a întrebat:

Cei care sunteti acum a 8-a si dati examenul cum credeti ca o sa fie? ati invatat mult sau nu prea laughing)? la romana ce credeti ca o sa avem de argumentat? dar la mate credeti ca o sa fie greu la sub III?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ce sa iti spunewinking De invatat am invatat tot anul deci acum nu prea am stress... Probabil o sa dea gel liric la romana si in rest sa explici o secventa dintr-un text cu siguranta... La compunere sunt posibilitati nelimitate happy La opera lirica se poate da: demonstratie:
-opera lirica
-specia paste
-explicatia titlului
-mesajul textului
E mult happy La gen epic e foarte usor...

La mate ce se da la testare e penibil de simplu daca inveti formulele alea la perfectie si mai faci si ceva exercitii...

| crisbebe explică (pentru anonim_4396):

Crezi ca e posibil sa dea sa argumentam ca e basm sau schita nuvela etc sau mai rau ca e descriere? eu sper ca nu

| anonim_4396 a răspuns (pentru crisbebe):

E posibil pentru ca sunt in programa... Si inca din textele studiate la clasa crying. Si eu sper ca nu pentru ca nu ma descurc prea bine la asta... Mai avem putin si vine nenorocire laughing tongue

| xXAlphaXx a răspuns:

La romana vom avea de argumentat apartenenta la genul epic/liric si la mate la subiectul 3, va fi cu prisma sau piramida!

| anonim_4396 a răspuns (pentru xXAlphaXx):

De unde stii tu asa sigur? Sunt zeci de subiecte posibile la romana... Ai citit macar programa?

| xXAlphaXx a răspuns (pentru anonim_4396):

Am dat examenul anul trecut! Eu mi-am dat doar cu parerea! Nu incerca sa pari destept, pentru ca nu estiwinking

Eu incercam sa ii spun sa nu se axeze doar pe un anumit tip de subiecte. Vezi, acum de exemplu s-a dat caracterizarea unui personaj... Iar la mate a fost un paralelipiped (bine, e cam tot una cu o prisma patrulatera regulata doar ca baza nu e patrat). Si cand iti dai cu parerea nu spui asa de clar si raspicat: se da asta, asta si asta. Si Ai scris: la romana vom avea... noi vom aveam nu? Si tu ai zis ca ai dat examenul. Vezi ca nu prea se potriveste ce ai scris prima data cu ce mi-ai scris mie. Profesorii ne-au citit programele pentru examene in clasa. Si cu ce ti se pare ca ma dau destept? Si daca incercai sa ma faci prost afla ca tu esti cu mult sub nivelul marii!

| xXAlphaXx a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai ca m-ai plictisit! Pa, pa!

Trebuia sa iti tii gurawinking