Din cate stiu eu nu prea ai ce sa faci Si mie mi se mai intampla asta cateodata cu youtube.ul si i-am intrebat pe toti prietenii mei care se pricep foarte bine la programe de genul si mi-au zis ca mai bine mi-as schimba programul pentru ca nu ar fi foarte bun. Scuze ca nu te-am putut ajuta
Mdea, poate o sa-l schimb, m-am gandit cu Sony Movie Studio (are tot ce imi trebuie, este un fel de Vegas Pro mult mai ieftin, pentru home-use). Dar pana atunci convertesc video-urile in alt format, chiar daca asta inseama sa mai astept 10-15 minute pentru conversie.
Vegas Pro e destul de ok, nu stiu cum e Sony Movie Studio cam naspa cu timpul de conversie dar poate gasesti altul mai ok
Am folosit Sony Vegas Pro, si stiu cum sta treaba cu el, dar e prea scumpa licenta, si nu prea imi place sa folosesc programe fara licenta.
Iar Movie Studio, arata 90% le fal ca Vegas, doar ca are mai putine functii (sunt scoase acele functii profesionale pe care nici un home user n-ar avea la ce sa le foloseasca).
Dar ce ma oftic este ca n-am gasit nimic de editat video gratuit care sa fie super ok, pentru poze am gasit: GIMP, pentru animatii: Blender, iar pentru video. gasisem LightWorks, pare mai profesional dar imi da cam multe erori... poate din cauza ca am Windows pe 64 bit.
incearca sa iti pui windows-ul pe 32 si vezi daca iti merge LightWorks. Eu am mai intrebat niste prieteni si mi-au spus ca ei mai folosesc Windows Movie Maker si Vegas deci nimic nou. ar mai fi Video Pad dar e cam slabut ca functii depinde ce iti trebuie tie
euuuuuuuuuu_7962 întreabă: