Ioooii daca iti zic!
Deci eram pe ciclu.la scoala.Si aveam tampoane in geaca, eu si cu colegii mei trebuia sa plecam la un atelier.Eu i-am dat geaca la o prietena si am uitat ca era desfacut bucunarul, acolo treceau clasa a 9a care tampoanele era toate pe jos) sufla vantul peste tot.
Cel imi nebun lucra a fost...
La noi este o femeie care face cuarat in casa, era in camera iar eu eram langa ea.si nu stiu ce ma apucat, am luat spuma de ras a lu' tata si i-am pus la ea pe fata, iar duapa aceea am pus unghii false peste) am primit o bataie. Aaaa da. Si am si fugit de acasa, in cimitir )
Am dus un trandafir rosu unei colege si i l-am pus in banca la scoala cad a intrat toata lumea i-a spus si a inceput sa rada de mine. deh vremuri bune
Sinistru? : OMG acum mi-am adus aminte eram la sfarsit de clasa a 4 a in tabara cu invatatoarea si 15 colegi(fete si baieti) Cand am ajuns in apartament( un fel de apartament cu etaj w/e) ne-am dus fiecare in camera lui si ne-am culcat. am dormit cateva ore bune avand in vedere ca am plecat la 7 si am ajuns pe la 14 (am fost in sinaia)... Asa si ne-am trezit noi frumos pe la ora 21 si am stat ne-am despachetat alea alea si pe la 12 se trezeste unu sa spuna o poveste de groaza, dupa eu am spus ca hotelul nu e sfintit si altul a spus ca suntem aproape de cimitir. Ei acum imagineaza-ti 7 baieti in 2 paturi de o persoana...
YiaSwimsInTheWater întreabă:
Andreeamaria2106 întreabă:
ĄŇÐİ întreabă: