A walk to remember
Greta
Final destination 1, 2, 3
American Pie
Not another teen movie
2012
Scary Movie1, 2, 3, 4
Death Note
Death Note 2 The last name
Death Note 3 L save the world
Race to Witch Mountain
Twilight
Spider-man
My mom s new boyfriend
Meet Dave
National Security
New York minute
A Cinderella Story
Surfer dude!
Big Mommas house 1&2
Ice Age 3
Kung Fu Panda
Yes Man
Blue Crush
Cellular
Knowing
Dar preferatul meu este Cellular
Adevarat, Shutter (cel din 2004 facut de cei din Japonia) este bomba, nu prea se mai gaseste un film asa bun ca ala, acum la moda e "carnagiul" in filmele horror...
Ce sa zic, film bun, sigur este unul drama, nu poate sa fie o comedie cel mai bun film vazut vreodata, si printre astea : A curious case of Benjamin Franklin (aici mi-a placut mult ideea, sa te nasti batran si sa mori bebelus), ar mai fi si The Shawshank Redemption...
The Lord of The Rings
The Cronicles of Narnia
King Kong
Picture This... mai sunt dar nu`mi vin in minte
Scarface, Schindler list, the godfather, the pianist, Enemy at the Gates, Hustle and flow
Pai...
Shutter(2004)
Fired Up
Love Story
A Walk To Remember
American Pie:The Book Of Love
Ju-on:The Grudge
She's The Man
What A Girl Wants
The Perfect Man
Sydney White
Gone With The Wind
America's Sweethearts
If only
Mirrors
One Misse Call
Final destination 1, 2, 3
It's A Boy Girl Thing
Miss March
Vezi articolul acesta http://director-articole.net/......000-2009/. E o selectie riguroasa din ultimii 10 ani. Vizionare placuta.
Uitati-va si voi
vorbaeti de mine ca pun intrebari aiurea am intrebat si ceva sa ma documentez am intrebat daca metroul circula cu peste 120 si toata lumea a sarit in sus ca pun intrebari stupide fara folos si sa nu mai pun ca se misca greu... da vad ca la alti...
Ellpooty, terminatule eu am pus intrebarea asta ca nu mai stiu la c filme sa ma mai uit! tine`ti pliscu daca esti in nestiinta de cauza! adelina mersi pentru love story, nu-l vazusem
Twilight1 (deci asta`i tare de tot)
Fantomele fostelor iubite
Sherlock holmes
A Walk To Remember
American Pie
...sunt multe