-Fericirea adevarata este intotdeauna de o clipa.
-Fericirea: un lucru bizar; cei ce n-au cunoscut-o niciodată, nu sunt, poate, cu adevărat nefericiţi.
-Fericirea se manifesta atunci cand zambesti din adancul sufletului tau si…te simti cu adevarat liber.
-Deplina fericire consta in a face pe altii fericiti.
-Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata, dar pentru cautarea ei merita sa alergi toata viata.
-Fericirea apartine celor care stiu sa o faca sa astepte.
-Fericirea mea a fost mereu arma mea de fier, tristetea care lupta pentru rautate,
niciodata nu mi-a invins fericirea!
-Banii nu fac fericirea, o cumpara gata facută
- Alergam dupa fericire pana departe, fie pe mare, fie pe uscat; dar fericirea e aici, aproape.
- Deplina fericire consta in a face pe altii fericiti.
- Doar cel care a simtit nefericirea cea mai cumplita e in stare sa simta cea mai mare fericire.
- Fericirea este o placere pe moment, o amintire de neuitat.
- Fericirea este precum pisica, daca incerci sa o ademenesti sau sa o chemi, te va evita cu indarjire, nu va veni niciodata. Dar daca nu ii acorzi nici un pic de atentie si iti vezi de treaba, o veti gasi frecandu-se de picioarele tale si sarindu-ti in poala.
- Fericirea se manifesta atunci cand zambesti din adancul sufletului tau si…te simti cu adevarat liber…
- Fiintele umane cele mai fericite nu poseda mare lucru, ele sunt.
- Nu exista nici fericire, nici nenorocire pe lume; exista doar compararea unei stari cu cealalta si atata tot.
- Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place, ci sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Fericirea e facuta din iluzii, speranta, incredere in oameni si in tine insuti, iar apoi din prietenie.
Fericirea adevarata este intotdeauna de o clipa.
Fericirea se manifesta atunci cand zambesti din adancul sufletului tau si…te simti cu adevarat liber…
Fericirea isi are originea in suferinta, si, oricat de mult am dori sa traim numai in fericire, este absolut imposibil, intrucat fara suferinta, aceasta niciodata nu-si va arata miraculosul spectru.
Mie dor de ochii tai de gura ta de trupul tau intr-un cuvant de tine te iubesc viata mea si iti multumesc ca esti alaturi de mine si ma iubesc neconditionat te iubesc A TA DULCEATA
Fericirea este o floare rara; ea vine si trece ca norul fugar de primavara.
Mie dor de ochii tai de gura ta de trupul tau intr-un cuvant de tine te iubesc viata mea si iti multumesc ca esti alaturi de mine si ma iubesc neconditionat te iubesc A TA DULCEATA
Fericirea este o floare rara; ea vine si trece ca norul...
funda
E semn ca ceii ca mine au dat strigarea.Ca pentru cei ca noi soarele rasare seara...