Asa se intampla mereu, Si nu mai inteleg deloc De ce sufera cel ce iubeste.
Si cel iubit isi bate joc.
Am trecut peste tine, nu-ti pune smne de-ntrebare. Nu ma uit iar inapoi chiar daca pe amandoi ne doare
Acum ar trebui sa stii mai clar ce vrei. El are de pierdut, tu esti OK!
Chiar As plange pentru tine. Dar imi curge rimelul`!
Voi fi mereu langa tine si am sa te sustin Am sa fiu langa tine in problemele care vin Caci ai nevoie de mine, de dragoste si afectiune, Nu de bogatani, de minciuni si de fictiune :X!
Daca m`ai uitat, as vrea sa-ti amintesc Ca m`ai iubit candva si ai vrut sa te iubesc Si cate ai facut, sa-ti dau primul sarut Chiar daca ai plecat si tu m`ai uitat, eu n`am sa te uit
Vrei sa iti spun macar ca-l vreau pe unul din baietii tai Sa poti macar sa te mandrestica una ca mine Umbla cu un tovaras de al tau pe strada la tine
prea devreme pentru riduri sh lacrimi varsate.Noi imbatranim de prea multe ganduri noapte de noapte.Prea devreme sa-ti lipseasca acele soapte care crezi ca-ti vindeca ranile toate
Cand o vei pierde atunci vei realiza cat te iubea, cat o iubeai si ca in momentele grele doar ea ti-a fost alaturi! Cand nu va mai fi a ta vei realiza ce buna era
Tine` minte` ca o lacrima adevarata e rece` la fel ca si ` timpul care numai trece! Am doar simple regrete` iar ce`a fost intre noi` Doar false Sentimente
Te-am auzit strigându-mă din colţul rupt al unei fotografii, aducând fiori din trecutul îngropat în camera obscură
Tu stii ca nu vreau un increzut cu portofelul gros Vreau un baiat sa ma`nteleaga si sa`mi vorbeasca frumos
Ai pieirdut un diamant in timp ce tu erai ocupat sa aduni pietricele!
Nu vreau poveste de amor, povestile-s triste si dor
Poti sa incerci sa mistii muntii din loc, pentru ea e prea tarziu sa mai conteze vre`un efort
Fetele mele sa va mai spun ceva, baietii fara fete nu pot rabda. Arati bine, esti desteapta, il faci! Dar daca pui botul la vrajeala lui, te dezbraci!
Oriunde ai fi traieste clipa nu sta... Ca e pacat sa pleci si sa nu lasi ceva in urma ta!
Acum ecoul tau iti spune asa " chiar daca ai puterea sa ascunzi ti. e dor de ea!"
Femeile imature sunt rănite de un bărbat şi-i fac pe toţi ceilalţi bărbaţi să plătească păcatele aceluia. • Femeile mature ştiu că ăla a fost doar UN bărbat
Realizezi ca fara ea ti`e greu abia atunci cand o pierzi. Realizezi cat de mult iti lipseste acel cineva Care zi de zi `ti zambea in sufletul ei te iubea, dar nu`ti spunea
Voi fii drogul tau, iar tu vei avea nevoie de mine!
Aici nu e vorba de tupeu, ci de tot ce putem sa facem tu si eu :X
Simti cum pulsul iar iti creste si ai vrea sa dispari. Nu mai ai ce sa repari
Si am iubit cand nu vroiam sa simt `.
Nu e vina ta c`ai fost naiv, iar ea, ti-a luat fara sa-i dai inima! :X
Ochi am pentru totsi`. Inima am doar pentru unu`
Vb la telefon`si iti spun ca imi este bine. Te Mint.bine imi e doar lng tine!
E greu sa plangi unde radeai odata Sa vezi cum fericirea de lacrimi e udata
Are o aura ce te´atrage stie ca o placi d´aia nu te lasa in pace
Ea se duce spre un nou inceput Iar el se duce la fund!
h-ai sun´o tu, spune-i ca ti´e gol sufletul! Ca atunci cand a plecat a luat cu ea totul
Am incercat sa fiu cat mai buna pentru tine, Dar si-asa tie nu ti-a pasat de mine. Dar nu-i nimic acum s-a terminat, Tu ai fost cel care ne-a indepartat.
pentru ca langa mine nu e mandru! ci fericit :-x
Greseala iti apartine. eu vreau sa uit numele tau!
Te privesc cu sila, imi provoci doar mila, dar e putin cam tarziu...Nu Mai Sunt Cum Ai Vrea Tu Sa Fiu.
Astea-s cuvinte ce m-au scos din viata ta. acum e momentul tau sa versi lacrima. ca si momentul meu sa te urasc chiar de n-as vrea. deci e momentul meu de-a renunta la poza ta
trag un zambet fals si dureros pe care toata lumea`l crede numai ca sa-i arat prostului ca pierde...
Sa trec m-ai departe nu pot, ca imaginii cu tine ma tin pe loc. Pe nimeni nu voi m.ai lasa sa intre la inima mea !
Fetelor nu va pierdeti capu-n goana dupa bani. nu va pierdeti sufletul in joc dupa golani!
Orice ai spune Orice ai face Cu mine nu mai ai de`a face!
Eu sunt nenoricita fara de care nu ai putea sa traiesti Inima mea n`o dau oricui Vezi sa nu`mi greshesti!
spun stop caci dupa tine, totul altul vine!
Sincer? numai pot plange am suferit prea mult si cred ca imi ajunge
Nai Curaj Sa Ma Lasi Sa Traiesc Fara Tineee!
Stii!? Poate chiar i`ar sta mai bine cu tine` pakat ca tot la mine s`ar gandi si tot pe mine m`ar iubi
Nu exista fum fara foc, privirile sunt atente Ai grija pisy, pe tricou, ti-am lasat deja amprente
Prostule! Idiotule! Varzaule! Dobitocule! Terminatule! Prapaditule! Ia-ti un BMWu!
Prin acest post imi exprim dezacordul fata de fetele/fatucele/femeile, care sufera din cauza baietilor...desi ele pun capat relatiilor, ele inseala, ele isi pierd increderea si asa mai departe.
Statusurile... dupa cum spune si numele ar trebui sa exprime ceea ce simti la momentul respectiv, unde esti, ce faci, un vers, citate dupa autori sau din viata personala si altele, nu basme sau chestii "o sa inteleaga ca'l iubesc prin statusul asta".
Crezi ca totul e roz dar de fapt totul e intunecat nu intotdeauna viata are culoarea in care esti imbraca
Vrei sa te ascunzi dupa deget, dar ochii tai, te dau de gol E greu sa ma pacalesti, cand joci prost acelasi rol
Si rad si plang si strang din dinti Iar daca spui ca n'o iubesti atunci tu minti
poti s-o iei pe scurtatura cand vezi ca viata e prea lunga poti sa te nasti in timp de-o ora si sa mori intr-o secunda
Nu pRiVi iN sPatE lAsa`N uRmA tot cE A fost tU inCerCaI sa tE rIdiCi El tE tRaGeA In JoS... dAr nu cEdA cAnd iNk mai sti ca poTsI ca TinE sunt mUltE dAr cA El sunt tOtSi
La tot pasul sunt vorbe de rau si nu-mi pasa, in ciuda tuturor duc o viata frumoasa
El te minte. face pe idiotu
Tu mai proasta incepi sa pui botu`
Tu esti genul de fata cuminte
Tipul te-a facut din 2 cuvinte
Inainte sa inveti sa pui stop
Ai realizat ca in tot acest timp
El si-a batut joc
Nu te compara cu mine vrei s ajucam x si 0? bine pun eu x acym pune-te pe tine 0
Minte-ma dar minte-ma frumos daca tot o faci fa-o periculos esti un sqmp dar ieftin la vrajeala si esti frumos doar pe dinafara
in continuare crezi ca totul iti apartine poti sa ai orce insa clar nu si pe mine
te maturizezi...cam greu iar eu nu sunt mata sa te iert mereu
Zilele trec si realizez ca am pata pusa pe tine, chiar daca stiu ca nu`i bine pe mine sa ma mint nu tine. Stau si te privesc cum treci cu ea de mana. Te uiti cu coada ochiului si am o senzatie nebuna
Are putini ani si nu stie ce simte, azi te iubeste, maine te minte dar sa nu incerci s`o schimbi asa e ea, daca e a lui, nu poate fi si a ta.
eu nu ascult destinul la vise nu cedez. Nu-mi poate spune nimeni ce cale sa urmez
e destul cat am avut rabdare nu te las sa-mi calci viata in picioare ai pierdut tot pe greseala ta nu regret ca n-am ce regreta
fa ce trebuie a faci sa stii ca o sa ajungi dincolo de nori, cineva ti-a dat aripi dar te-a lasat sa invetzi singur sa zbori
sper sa iti placa