Pai cerealele integrale din cate stiu eu, nu ingrasa. Apai acum ca cerealele Chocapic is chiar integrale cum scrie pe ambalaj, asta ramane de vazut...
Nu ingrasa...adica nu am auzit pe nimeni zicand asta...doar daca te gandesti mereu la asta
Iti dai seama ca ar trebui sa mananci in cantitati industriale ca sa te ingrasi de la niste amarate de cereale...
Ingrasa daca le mananci in cantitati mari! De regula se recomanda max 100 gr la o masa amestecate cu un pahar de lapte. Ingrasatul depinde si ce fel de alimente combini la o masa sau pe intreaga zi si numarul de calorii! Uita-te pe cutie sa vezi cate calorii are /100 gr. Ce varsta ai? Am sa iti dau o formula simpla sa iti calculezi nr de calorii necesare intr-o zi ca sa te mentii la greutatea care o ai! G ( greutatea ta corporala in kg ) x 24 = A ( nr de calorii/zi pentru a te mentine la greutatea care o ai. ( ex.: 56kgx24=1344kcal/zi ). Daca te mai pota ajuta cu ceva, poti sa ma contactezi pe angela_haq@yahoo.com. Pofta buna!
Da pentru ca sunt cu ciocolata si chimicale. Poti incerca cerealele integrale!
Nu ingrasa, dimpotriva...Sunt foarte bune pentru cei care tin cura, sau vor sa mai dea putin jos! Deci chiar sunt recomandabile...Succes
Depinde . Daca mananci prea multe s-ar putea sa te ingrasi. dar daca mananci de exemplu in fiecare dimineata nu este nicio problema . Sper ca ti-am fost de ajutor. funda?