1 vointa 2 daca iti va spune doctorul; daca nu te lasi de fumat vine aia cu coasa? te lasi>? deciu eu sunt una din acelwe pers careia miu s a spus; daca nu lasi tigarile e fff grav. vrei sa mai traiesti lasa le .si gata. sincer din seara respectiva cind am fost la medic si mi asp asa nu am mai fumat si nici nu simt nevoia deci voina ambitie si putina frica de COASA,,
S-a mai discutat aceasta problema si iti recomand si chiar te rog sa citesti: http://www.tpu.ro/sanatate/cum-sa-ma-las-de-fumat-1/.
Nu fi nervos, pur si simplu iti iei plasturi din aia anti fumat de la farmacie sau nu-ti mai iei tigari
@furni sta draci in tine ca furnicele in musuroi...de ce? de fuiecare data numai pe mine ma corectez? te-am mai zis ca nu stiu gramatica, ma inveti tu?
R8driver...si eu fumez, m-am lasat o data vreo 2 doi ani si apoi m-am apucat iar.Nu e cine stie ce filozofie sa te lasi de fumat, iti trebuie ambitie atat.
Sa crezi ca poti, inainte de a incerca. esti om, esti puternic, esti liber. nu esti dator sa fumezi. profita de libertate.
Cartea lui ALLEN CARR- In sfarsit nefumator-metoda usoara a lui Allen Carr.
Asa am reusit eu dupa ce am epuizat sute de sfaturi despre lasatul fumatului.
Incearca s le raresty... fumeaza tygary mai tarys nu simty nevoia s fumezy din nou
sau cand vry s fumezy mananca guma, seminte, bomboane
eu acum m-am lst pentru ca sunt nevoita nu vreau s-i fac raw bebelului meo
aa. sh mlta `mlta vointa
bafta
anonim_4396 întreabă:
Taker întreabă: