| theStar a întrebat:

Ceza amuzantlaughing : daca ar exista cu adevarat Mos Craciun, cum ar arata scrisoarea pe care sa i-o trimitetilaughing? Ce ati scrie? (as dori un model, eu am 17 si trebuie sa ii scriu dar nu stiu cum sa incep. o emotioneaza grav pe mama)big grin

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Scrisoarea mea ar arata cam asa :

Draga Mosule,

Mereu am incercat sa fiu un baiat cuminte desi am facut si eu multe greseli. Am incercat mereu sa repar cum pot nazbatiile facute.
Cred ca iti este foarte greu, a mai trecut una, barba iti este mai lunga si pasii mai greoi. Stiu ca iti este greu sa duci cadouri la toti copiii asa ca o sa te inteleg daca nu poti sa vii si la mine.
Anul acesta Mos Nicolae mi-a adus o iubita. Dupa cum el nu se arata, a preferat ca si acel cadou sa fie nevazut deocamdata. Dar tu, mosule, tu care aduci bucurii mereu vreau sa faci acest cadou vizibil, sa il pot strange in brate si sa il sarut.
O sa am grija ca in fiecare an sa ai lapte si prajituri ca sa ai putere sa mergi si la alti copii. Te sarut pe frunte mosule.

Cu dragoste,
Alex

10 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Sexygirl, "Castel de clestar"-tare asta. Daca iti permiti castelul de clestar, eu zic sa nu il mai deranjezi pe mosu' cu scrisorile tale, cumpara-ti singura cadouri.
"Draga Mosule,
Asta e ultima oara cand iti scriu, pentru ca anii trecuti ai uitat sa mai treci pe la mine. Te iert insa, pentru ca imi dau seama ca e destul de greu sa iti amintesti de toti, din moment ce esti senil. Nu iti face griji, daca vii anul asta, in loc de lapte si prajituri (care oricum iti fac rau la varsta si obezitatea ta), iti las langa calorifer (semineu n-am, vezi in castelul de clestar al lui sexygirl) 50 ml de votca, poate iti stimuleaza memoria si gasesti prin sacul tau ce am nevoie. Si asta ar insemna: 1 ipod cu care sa pot face si poze si de pe care sa intru si pe TPU, dvd-ul : miley circus si hannah bomboana-2 in 1, un set de carti (de joc), adidasi heelys marimea 40 (cine zice ca doar copiii pana in 10 ani ar trebui sa ii poarte?) si o tava de prajituri negrese de amsterdam, daca intelegi ce vreau sa spun(winking ). A, si ultimul numar din plai cu boi. Sper sa imi aduci macar 2-3 lucruri de pe lista asta, daca reusesti sa iti amintesti adresa mea: str. Iusac, nr 6, bloc 9. Te astept cu bratele deschise si cu pitbullul dezlegat. Cu dragoste gerontofila, Eu."

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Scrisa de mana, sincera, modesta...

| Silvia a răspuns:

Ar fi o foaie rozbig grin, pe care as scrie cu scrisul meu frumos si expresiv ce imi doresc.Hmmthinking material am cam tot ce iti doresc, i-as cere sanatate si un baiat dragut, inteligent, amuzant, placut, inalt, de gasca, iubitor, sensibil, care sa ma iubeasca. Ce pretentioasa suntrolling on the floor.

| Shery a răspuns:

(Scrisoarea mea de anul' astahappy
Dear Santa,(mosu' e de la Polu' Nord, deci nu stie romana, dar emgleza e limba de circulatie internationala laughing)

This year, I'm not gonna ask for a new computer, or a house, not even all the money in the world... Just bring me FT Island's LEE HONG KI

Love, Shery

(am decat o problema: am uitat adresa crying... cine mi-o da si mie?batting eyelashes)

| Alex_7297 a răspuns:

Bună!
Cum adică "dacă ar exista Moş Crăciun"? Nu există!? Mi-ai spulberat visele!
Baftă!

| tarziu a răspuns:

mosuleeee... daca ajungi repede iti las si tie niste iarba, stii tu ca anul trecut ne'am facut praf si au venit si bagaboantele alea de la et. 2winking facem o reluare?

| ANoNim_7814 a răspuns:

Draga mos craciun.
va iubesc iubitii mei parintii care sunteti!
am 17 ani deci am nevoie de...[spui ce vrei]
sunt matura la anul am majoratu asta inseamna ca mai e un an!:X:X:X
ps : sa ii ziceti lu mos craciun ca ii multumesc pentru cadourille astea minunate de'a lungu anilorwinking
happy

| Matzaa a răspuns:

Pai uite cam asa ar suna scrisoarea mea spre Mos Craciun:

Draga Mosule,
Anul acesta mi-as dori sa ma ierti pentru ca nu ti-am scris atat de mult, si poate ca am fost rea cu oamenii, rautacioasa, dar as vrea sa-ti scriu pentru ca sunt inca un copil si am nevoie de atentie din partea voastra, si iubire, dragi parinti.

Nu cer cele mai scumpe cadouri: Ceas de 2 milioane, o casa, sau alte grozavii cum ar fi parfumurile scume, sau bijuteriile impodobite cu cristale swarovski. Cer doar putina atentie, iubire din partea voastra, si un strop de bucurie.

Cu drag, fiica voastra, Alina [ sau cum te cheama pe tine tongue ]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Mos Craciun, sunt o fata de 14 ani si locuesc in italia.Am 14 ani si sunt fuarte fituasa.
Daca existi cu adevarat as dori toti baieti frumosi la piciuarele mele, si un telefon tach scrim.
Cu drag Marta emo the best 4ever. Oricum nu existi.