Opera si chrome pentru ca au cea mai buna viteza adica asa mi s`a parut mie :d
Eu le-am folosit pe toate.nici una nu este foarte stralucita... Mozilla are multe pluginuri, Chrome este NOU, Opera are VITEZA si Interet Explorer tot lfl cum il stiai . eu iti recomand OPERa
Eu folosesc Chrome si sunt foarte multumita.
Opera n-am incercat.Dar am avut si Firefox si IE si nu sunt bune.Incarca greu fata de Chrome.
Bună!
Eu personal folosesc Firefox dar numai pentru site-urile pe care trebuie să mă loghez, pentru restul folosesc Opera cu cookie-urile dezactivate pentru că e mai sigur.
Pe PC folosesc Google Chrome (bravo Google! aveti cele mai tari programe!) pentru ca se poate sincroniza cu Contul Google si mi salveaza toate parolele si instoricu si astea in cont, cand imi schimb PC-ul sau trebuie sa reinstalez winul ma sincronizez cu contul si totul este ca inainte, si inca ceva, eu mai stau pe Google+ sa ma joc si nu suporta firefox sau restul (pe G+ doar ma joc ca prietenii mei au ramas pe Facebook ) Chrome e mai simplu, mai rapid, si are niste functii misto. Firefox se ingreuneaza in timp, Opera e Ok, il folosesc pe telefon ( Opera Mini) la PC nu prea. IE n-am intrat nici o data in el (chiar daca windows-ul vine cu el instalat). Safari, ce sa zic, e Apple, folositor pe Iphone (eu am Android) asa ca n-am intarat nici o data, doar odata pe un iphone, in rest 0.
Deci Chrome e cel mai tare.
Categoric Google Chrome.
Am incercat mai multe browsere cum ar fi Internet Explorer sau Mozila Firefox, fiind satisfacut intr-o oarecare masura de capacitatile browserului Mozila, l-am folosit o vreme pana cand mi-am dat seama ca am nevoie de ceva mai bun, mai rapid, cu un alt tip de interfata diferita de cea clasica si plictisitoare al lui Mozila. Asa ca am zis sa incerc si Chrome, nu am nimic de pierdut.
Pot spune ca sunt satisfacut de el, este mult mai rapid, are mai multe functii, interfata prietenoasa, fiind foarte usor de folosit.
Firefox deoarece are o aplicatie special conceputa pentru el si se numeste downloadhelp.cu ea pot descarca orice fisier audio sau video.este super, asa nu ma mai complic cu fel de fel de programe.firefox este bun si pentru navigare pe net.asta e parerea mea.totul depinde de tine ce folosesti
Chrome este creat de google.com sfatul meu este sa folosesti mororul de cautare opera deoarece este mult mai complexa privind siguranta.
Firefox.am avut si eu porcaria aia de Chrome.o tampenie.e asa aiurea.Firefox e usor de utilizat.are multe aplicatii.este foarte complex
Eu stau mai mult pe chrome mi s-a parut buna si opera dar dintre opera si mozila prefer mozila e mai bine facuta eu deschid internetul cu chrome dar am ca browser prestabilit pe opera
Chrome is the BEST. Folosesc Chrome pentru ca mi se pare cel mai usor si cu cea mai mare viteza. EE perfect pentru mine. Opera nu imi place, Explorar e VARZA, Firefox nu prea m-a incantat, iar Safari nu am incercat
Bie3 :*
Deci.eu folosesc Chrome.Pt ca incarca paginile cu o viteza mare si sunt extra multumit!
SexAndDrugs întreabă:
Grigore1239 întreabă:
daηă întreabă:
Yurisa întreabă: