Fireste ca nu, daca ei ar fi niste oameni civilizati nu ar spune asa ceva,
nu cred ca este corect sa isi bata joc de noi pentru ca romi din tara de la noi ne fac de ras. Noi nu avem nimic deaface cu asta.
Mie unele din glume mi se par chiar amuzante, dar lasand gluma la o parte. Sti cum e, vrei egalitate, dar cu aia mai presus de tine, asta fac si francezii se bucura de trecere libera prin teritoriul europei dar cand vin cativa tigani la ei se panicheaza.
Limba n-are nimic cu natiunea, poate vrei sa te duci in Canada, Algeria, Maroc, franceza e o limba de circulatie internationala, eu nu am invatat-o in 8 ani de zile (4 de generala si 4 de liceu) si acum regret.
Pai nu e corect deloc dar intr-un fel ii inteleg. Si eu am avut ceva probleme cu tiganii si acum nu ii suport. Nu imi place nici cand ii vad pe strada. Dar nu e corect sa ne puna in aceeasi oala cu ei cum s-ar zice.
Salut! Normal ca nu! Ei cred ca si noi suntem la fel ca tiganii! Acolo in Franta sunt mai multi tigani decat romani. Poate exista prea putini francezi care cunosc romani si ei nu sunt tigani, poate ca aia nu ne fac asa, dar ce e ma irau e ca trebuie sa invatam franceza.De ce trebuie s ainvatam? Ca si asa nu cred ca ma voi duce acolo unde ne injura adica in Franta! Chiar daca ma voi duce mai e muult pana atunci si oricum pot vb engleza corect? La sc e greu ca trebuie sa invatama atatea limbi printre care si franceza, dar asta e ne obliga sa invatam.Am incercat sa ma opun dar nu mere.Chiar daca va opuneti exista riscut sa fiti corigenti sa umedii mici, si poate parintii vostri nu sunt de acord cu impotrivirea voastra. Daca nu vr sa invatati franceza nu se poate, macar sa invatati de dragul notelor! Poate ca cativa ani nu v amai fii obligatorie! Ori cum BAFTA! FUNDA?