| ILoveSKRILLEX a întrebat:

Ciao! As vrea sih eu sa stiu ce lokuri bantuitee stiii [Din Satu Mare]daca stiiti catevaa vaa rogh anuntatima `, pentru ca eu sih niste prieteni vream sa vedem fantome laughingrolling on the floor

13 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

rolling on the floorlaughingPai...nu stiu happy Ca nu stau acolo big grin
Dar va dau o idee laughing
Cercetati si voi locurile pe acolohappy Poate gasiti ceva rolling on the floor

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Încearcă să scrii româneşte data viitoare, poate reuşim să ne înţelegem.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Uită'te sub pat

| User a răspuns:

De cate ori am trecut prin SM n-am vazut fantome.laughing deci nu existalaughing

Răspuns utilizator avertizat
| YLLL a răspuns:

Sunt din Satu Mare si nu stiu niciun loc bantuit.laughing
nici nu cred ca exista.

| e m i l y a răspuns:

raised eyebrows Ce naiba? Cauta pe youtube. Sau sa'si puna unu din voi un cearceaf alb in cap.

| BlondyBlue a răspuns:

Mergeti seara prin cimitir happy

| tarziu a răspuns:

Vad ca e la "timp liber" intrebarea. Ce ai zice sa studiezi un pic gramatica limbii romane, daca tot ai timp liber?

| someone_8322 a răspuns:

Vezi zilnic la TV. la ce sa te mai duci prin cladiri vechi si alte locuri? laughing

| lavyBandB a răspuns:

Nu sunt din Satu Mare, dar de ce sa va mai straduiti sa mergeti intr-un loc anume? Faceti direct spiritismlaughing, dar sa nu fie la vrajeala.

| se7en_7921 a răspuns:

Exista o casa pe closca dupa biserica pe partea stanga cum cobori podul. E acoperit tot gardul cu vegetatie. Daca esti in parc se vede pe casa un cap mare sculptat. Demonic chiar. Se zice ca se fac vraji in acea casa. Nimeni nu stie pe cine am intrebat cine sta acolo. Atata mi s-a zis ca niciodata nu iese nimeni si seara arde lumina.

| saftadragos a răspuns:

Fantomele pe care vrei sa le vezi si sa te bantuie sunt doar noapte cand tu adormi, ele vin si te bantuie daca te gandesti la ele si ti le doresti. Pot dormi cu tine.Succes