Ai putea sa ii explici si dirigintei, ca te-ai miscat mai lent gandind foarte bine raspunsurile. Dupa cate ai spus, esti perfect normal. Si eu stau 30 sec la o inmultire mai simpla doar pentru a fi sigur ca e corect. Sunele ca te-ai miscat lent si ca ai pus la nimereala sau cum ai zis tu. O sa te inteleaga. Nu imi pot da seama de ce te-a trimis la psiholog (?)
Nu știu dacă a fost chiar un test de inteligență sau e vorba de un alt test...
Oricum, la psiholog, nu se dau răspunsuri la întâmplare, testele tip grilă, trebuie judecate (gândite) nu puse la "nimereală". Ele sunt interpretate, iar în funcție de răspunsul tău, psihologul va ajunge la o concluzie. Nu ar fi corect să ți se atribuie defecte pe care nu le deții. Și nici calități, pe care nu le ai. Ar fi cazul să vorbești cu psihologul, să-i spui adevărul și poate îți propune să reiei testul.
Dacă îl repeți, ți-aș recomanda să te concentrezi mai mult, să fii și mai rapid în răspunsuri, fiindcă și o gândire lentă îți poate dăuna la "calificativ".
Nu se intampla nimic, stai linistit.
Testele de inteligenta sunt oricum relative.
Nu se poate intampla nimic daca il pici...trebuie ales cam un elev pe clasa cand se desfasoara activitati de genu :/
anonim_4396 întreabă: