| AnToNiKa_7758 a întrebat:

Cine a aparut prima data:Oul sau gaina?(o intrebare care framanta multa lume de foarte multa vreme. Vreau sa motivezi raspunsul)

Răspuns Câştigător
| Andreeiutzav a răspuns:

Buna, deci multa lume isi pune acceasa intrebare, eu cred ca prima data a aparut gaina, deoarece nu cred ca, a facut D-zeu, un ou" din care a iesit o gaina, deci parerea mea este ca, gaina a fost prima, insa unii cred ca oul, insa fiecare cu parelile sale:**
Sper ca te-au dumerit cat de catsmug>

28 răspunsuri:
| yoo23 a răspuns:

Saaau.

| Cezar a răspuns:

Gaina, deoarece ca oul nu se putea fiind ca trebuiea clocite de o gaina, ca sa iasa puii!

| ღAnonimღ a răspuns:

Ai sa afli pe lumea cealalta. Doar Dumnezeu stie raspunsul. Oul pentru ca din ala a iesit gaina care la facut, gaina din care a iesit oul.

| sonya a răspuns:

Gaina deoarece animalele cand au fost create de dumnezeu au fost facute mature. La fel ca si omul. adam si eva nu erau bebelusi. Ci oameni maturi.

| RфZaημtzα a răspuns:

Aceasta este doar o enigma.Nimeni nu v-a sti nuciodata pentru din ou a venit gaina si din gaina oul.Nu se stie.Sau poate oul a venit din altceva sau gaina din altceva si nu dn ou.Deci nu avem de unde sa stim.Tot asa eram curioasa si eu, dara asta e.Este o enigma care nu cred ca va fi descoperita niciodata.
Xoxo.Livia

| Asdfasdefta a răspuns:

Wiccanu' e wiccan da' crede in D-zeu?:O

| purplerainbow a răspuns:

Buna! Dupa parerea prima data a fost gaina deoarece Dumnezeu cand a creat Pamantul si animalele a lasat animalele nu ouale din care vor iesi acestea, iar daca prima data era oul tot trebuia sa fie o gaina care sa il cloceasca. Asta e opinia mea despre aceasta intrebare.

| ßΘɱßΘɴίκ a răspuns:

Gaina...pentru ca oul n-ar fiputut sa se cloceasca singurlaughing)
si pentru ca se zice ca Dumnezeu a facut cate 2 animale/pasari o femela si un mascul
sunt prima care a raspuns sper sa nu se ia candva dupa mineraised eyebrowsrolling on the floor))
haide pup:* funda?puppy dog eyes

| CainePeVine a răspuns:

Gaina ca oul nu se clocea singur

| SMaricel a răspuns:

Practic, gaina este cea care a fost prima pentru ca Dumnezeu a facut vietuitoarele. deci, din gaina a iesit oul.

| theorizer a răspuns:

Evident, oul. Pentru ca Dumnezeu nu exista si deci nu a facut gaina big grin

| AudImagini a răspuns:

Da' cocosul?

| crissmay a răspuns:

Gaina pentru ca Dumnezeu a creat mai intai animalele(nu ouale)iar gaina a facut oul.

| CoCaCoLa a răspuns:

Pterodactilu :ptongue

| iiGabytsa a răspuns:

Niciunul, pentru ca gaina(adica puiul) a aparut tot din ou.si oul dintr-o gaina!

| Vladut_6547 a răspuns:

Pai daca gandim logic e foarte greu sa ne dam seama. Dar putem sa gandim asa. Doi "extraterestri"(ne-gaini), specii diferite si-au unit gametii(celulele sexuale). Ei bine din aceasta unire a gametilor a iesit un zigot(oul fecundat) care a suferit niste mutatii.Si de aici gaina! Deci OUL a fost primul Si nu a fost facut de o gaina ...Ci prin mutatii genetice!

| hope2destiny a răspuns:

Gaina, ca ea a facut oul straight face

| hope2destiny a răspuns:

Au aparut aman2a odata thinking

| Lorena_9308 a răspuns:

Gaina pentru ca daca nu ar fi fost ea nu ar fi avut cine sa faca oul

| Stefania a răspuns:

Oul! Deoarece daca nu ar fi pimul oul atunci n-are exista gaina, deoarece gaina iese din ou.

| Slow a răspuns:

O intrebare fara raspuns. Insa eu am alta teorie. De ce se pune intrebarea cu "oul" si "gaina"? Inainte de gaina au existat dinozaurii, cu mii de ani inainte sa apara o chestie mica cu pene care cotocdaceste. Dinozaurii tot prin oua se inmulteau, iar asta este dovedit stiintific. De ce nu se intreaba "Cine a aparut primul? Oul sau dinozaurul?". Inainte de gaina a fost "cu siguranta" oul. Dar nu se stie cum au aparut primii dinozauri, daca ei tot din oua ieseau...

| ItDoesntMatter a răspuns:

Oul pentru ca din el a iesit gaina laughing

| adnanandan a răspuns:

Gaina pentru ca Dumnezeu a creeat mai intai animalele si apoi ele s-au inmultit.

| OHmyGosh a răspuns:

Am si eu o intrebare:cine a aparut prima data?:Creierul tau prost sau capul tau gol?

| Progeniturã a răspuns:

Ba mai lasati-ma cu Dumnezeu si povesti. Daca vrei sa stii adevaru, ceva stiintific atunci asculta-ma. Primii au fost Dinozaurii, si din ouale care au ramas de la dinozauri (dupa ce au disparut) au iesit pasari, printre care si gainiile. Deci primul a fost oul, dar nu oul de gaina.

| ioanagirl a răspuns:

Prima data a apărut bineînțeles găina. Pentru ca altfel nu ar fi putut apărea oul. Iar găina este o evoluție a unui alt animalbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima data Dumnezeu a facut GAINA!

| ubitzyca a răspuns:

Pai gaina ca dumnezeu a creat gaina nu oul, apoi gaina a facut si oul.