Buna, deci multa lume isi pune acceasa intrebare, eu cred ca prima data a aparut gaina, deoarece nu cred ca, a facut D-zeu, un ou" din care a iesit o gaina, deci parerea mea este ca, gaina a fost prima, insa unii cred ca oul, insa fiecare cu parelile sale:**
Sper ca te-au dumerit cat de cat>
Gaina, deoarece ca oul nu se putea fiind ca trebuiea clocite de o gaina, ca sa iasa puii!
Ai sa afli pe lumea cealalta. Doar Dumnezeu stie raspunsul. Oul pentru ca din ala a iesit gaina care la facut, gaina din care a iesit oul.
Gaina deoarece animalele cand au fost create de dumnezeu au fost facute mature. La fel ca si omul. adam si eva nu erau bebelusi. Ci oameni maturi.
Aceasta este doar o enigma.Nimeni nu v-a sti nuciodata pentru din ou a venit gaina si din gaina oul.Nu se stie.Sau poate oul a venit din altceva sau gaina din altceva si nu dn ou.Deci nu avem de unde sa stim.Tot asa eram curioasa si eu, dara asta e.Este o enigma care nu cred ca va fi descoperita niciodata.
Xoxo.Livia
Buna! Dupa parerea prima data a fost gaina deoarece Dumnezeu cand a creat Pamantul si animalele a lasat animalele nu ouale din care vor iesi acestea, iar daca prima data era oul tot trebuia sa fie o gaina care sa il cloceasca. Asta e opinia mea despre aceasta intrebare.
Gaina...pentru ca oul n-ar fiputut sa se cloceasca singur)
si pentru ca se zice ca Dumnezeu a facut cate 2 animale/pasari o femela si un mascul
sunt prima care a raspuns sper sa nu se ia candva dupa mine))
haide pup:* funda?
Practic, gaina este cea care a fost prima pentru ca Dumnezeu a facut vietuitoarele. deci, din gaina a iesit oul.
Gaina pentru ca Dumnezeu a creat mai intai animalele(nu ouale)iar gaina a facut oul.
Niciunul, pentru ca gaina(adica puiul) a aparut tot din ou.si oul dintr-o gaina!
Pai daca gandim logic e foarte greu sa ne dam seama. Dar putem sa gandim asa. Doi "extraterestri"(ne-gaini), specii diferite si-au unit gametii(celulele sexuale). Ei bine din aceasta unire a gametilor a iesit un zigot(oul fecundat) care a suferit niste mutatii.Si de aici gaina! Deci OUL a fost primul Si nu a fost facut de o gaina ...Ci prin mutatii genetice!
Oul! Deoarece daca nu ar fi pimul oul atunci n-are exista gaina, deoarece gaina iese din ou.
O intrebare fara raspuns. Insa eu am alta teorie. De ce se pune intrebarea cu "oul" si "gaina"? Inainte de gaina au existat dinozaurii, cu mii de ani inainte sa apara o chestie mica cu pene care cotocdaceste. Dinozaurii tot prin oua se inmulteau, iar asta este dovedit stiintific. De ce nu se intreaba "Cine a aparut primul? Oul sau dinozaurul?". Inainte de gaina a fost "cu siguranta" oul. Dar nu se stie cum au aparut primii dinozauri, daca ei tot din oua ieseau...
Gaina pentru ca Dumnezeu a creeat mai intai animalele si apoi ele s-au inmultit.
Am si eu o intrebare:cine a aparut prima data?:Creierul tau prost sau capul tau gol?
Ba mai lasati-ma cu Dumnezeu si povesti. Daca vrei sa stii adevaru, ceva stiintific atunci asculta-ma. Primii au fost Dinozaurii, si din ouale care au ramas de la dinozauri (dupa ce au disparut) au iesit pasari, printre care si gainiile. Deci primul a fost oul, dar nu oul de gaina.
Prima data a apărut bineînțeles găina. Pentru ca altfel nu ar fi putut apărea oul. Iar găina este o evoluție a unui alt animal
alexxxxxxxxxx întreabă:
Cryna_1976 întreabă: