| iuli000 a întrebat:

Cine a fost primul de pe pamant oul sau dinozaurul?

Răspuns Câştigător
| xesusn a răspuns:

Microorganismele

28 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.
E ca şi atunci când ai întreba: "Ce a apărut mai întâi? Oul sau găina?"
Nu se ştie.
Pa-pa.

| OnuOnulică a răspuns:

Oul!

| Azµre a răspuns:

Dinozaurul...

| Grimmjow69 a răspuns:

Nici unul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oul de dinozaur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jalea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ouale din care au iesit primele bacterii unicelularehappy

| Carmen100 a răspuns:

Euglena Verdehee hee

| iuli000 explică (pentru Carmen100):

Ea este la baza dintre animale si plante

| Carmen100 a răspuns:

Gataa! Mi'am dat seama. Dinozaurul a evoluat din microorganismele alea, apoi a facut oua. Asa e happy

| asdfcffcvgvv123 a răspuns:

Cui ii pasa?!

| iuli000 explică:

Ati gresit cu toti am intrebat cine a fost primul pe pamant prima vietate pe pamant si este clar ca nu a fost nici dinozaurul nici gaina

| iuli000 explică:

Nici oul

| Andr3y25 a răspuns:

Bacteriile unicelulare au fost primele! Au evoluat pana au ajuns oameni! tongue (daca esti cu religia imi pare rau, asta este adevaru 'Nezau' n-o facut nimic)

| ktlina a răspuns:

Nu a fost oul. La inceput au luat nastere in apa niste organisme mici care s-au dezvoltat pe parcurs pana au luat forma dinozaurilor. Si dupa dino. au inceput sa faca oua. Funda?

| WhiteShadow238 a răspuns (pentru ktlina):

Lasa asta... esti departe, din aapa nu s-au format direct dinozaurii, s-au format niste animale ciudate asemenea aligatorilor, am uitat denumirea, am vazut asta o data pe discovery channel

| ktlina a răspuns (pentru WhiteShadow238):

Ma rog am zis pe scurt. nu puteam sa insir toate specile. Am vazut si eu documentare

| AnyAnA99 a răspuns:

Pai e ca si cum ai intreba de ou si gaina.Raspunsul meu:dinozaurul

| WhiteShadow238 a răspuns:

Normal intrebarea ta ar fi vrut sa fie - oul sau gaina? o intrebare care a facut ravagii pe internet, dar probabil curiozitatea ta este mai mare de atat si intrebi despre dinozauri, oricum oamenii de stiinta nu cred ca stiu prea multe despre dinozauri nici la ora actuala, mai ales despre ouale lor, tot ce stiu este ca erau creaturi gigantice de peste 7 m inaltime o greutate de peste 2 t si cu picioare, si dinozaurul este un fel de stramos al gainii... dinozaurii? 2 picioare lungi si sa spun asa 2 maini... scurte la fel ca si gaina, 2 picioare lungi si 2 aripi in cazul ei cam aceeasi forma daca stai putin sa te uiti, si despre intrebarea "Oul sau gaina?"
Pai sunt multe teorii, una ar fi oul, dar nu ar avea de unde sa apara din senin un ou, corect? Alta ar fi gaina, dar gaina iese din ou nu? Pai treaba sta cam asa, nu a fost un ou, sau o gaina pur si simplu, cum am spus si mai sus, gaina este un animal evoluat care nu apare dintr-un ou, a evoluat din generatie in generatie pana a ajuns la forma de acum... deci raspunsul ar fi, gaina mai exact.

| Glsukab a răspuns (pentru WhiteShadow238):

Felicitari, nu mai intles absolut nimic...

| WhiteShadow238 a răspuns (pentru Glsukab):

Citeste si tu mai atent laughing)

| WhiteShadow238 a răspuns (pentru Glsukab):

Incearca si tu sa citesti mai atent, m-am straduit sa-ti las un raspuns cat mai concret si mai detaliat laughing

| Lynnfield a răspuns (pentru WhiteShadow238):

Ce ravagii a facut? Asta este intrebare de clasa a 2!

| WhiteShadow238 a răspuns (pentru Lynnfield):

Stiu, dar eu ma refeream la faptul ca este peste tot pe internet intrebarea asta si 1000 de teorii diferite

| Ghost13 a răspuns:

Dinozaurul

| alexantohi a răspuns:

Gainatozaurul.Sau,mai degraba, oul clar.

| oktall a răspuns:

Sau (y)

| PepsiCocaCola a răspuns:

Dinozaurul de ou

Întrebări similare