Este un joc belea... cam nasol ca faci bani greu si totul este scump dar...destul de tare ma joc de 2 ani
OOO! Ce sa zic!? E a fost cel mai tare joc dintre toate MMORPG-urile, eu pe Shaiya am avut un pagan de lvl 63, hunter 48, assasin 54 si un gardian tot 48, nu le-am mai rescut deoarece erau din ce in ce mai putini playeri si ma plictiseam asa, nu stiu cum ceilalti nu ati trecut de 60, eu numai ma jucam cu lvl-lele, acum pe Shaiya sunt doar deastia de lvl 80-lvl maxim si cativa incepatori, cel mai frumos era cand era Core1, 2,3, 4 si daca nu ma insel 5, sau poate ma insel, oricum de cand nu m-am mai jucat am uitat unele lucruri.Ii respect pe cei care,, i-au dat viata'' MMORPG-ului Shaiya.
Am instalt si eu Shaiya Online iar cand dau sa il deschid imi cere.NET sti cumva dc? si de unde il pot downloada sa imi mearga?
E super tare jocul atat doar ca oficialul e greu daca esti incepator incearca league of shaiya sau cryptic shaiya pentru inceput, iar dupa apucate de oficial eu am un mage de 69 un fighter de 63 un archer de 56 si un ranger de 50 dar joc de o caruta de ani bafta
CoLoRsS.Shaiya e Cel MAi Tare Joc MMORPG.SI Mai Tare E PvP-Ul.Eu Am LvL 60 Um.Cu Iteme De Donator. Dar Nu Mai Joc Shaiya Us.Incercati Totiiiii! League Of Shiaya(LoS). Cel Mai Tare Private Server
E cel mai tare joc ....Are o grafica de zici ca Metinu e un elf pe langa un gigant(shaiya). te sfatuiesc sa joci
Si eu joc acest joc de 5 luni si chiar nu stiam ca sunt atati romani care il joaca, mi-ar placea sa ne auzim si in joc, eu sunt Acvila777 in Aurora
E belea jocu daca ai cu cine sal joci solo e aiurea... dati add miki_nr1_tm care vrea sa faca o echipa ^^
E tare jocu am lv 71 si am armura legendara topor legendar am un dragon pe post de cal si e naspa ca e scump tot dar e marfa id ronaldo parola hahap998 si e pe 1
Super jocul, il joc si eu de o luna si am invata cam cum merge treaba, am un Fighter lvl 42, 27, 15, si Defender vl25 pe Gaia si mai joc pe Teos cu un asasin lvl 27 si hunter lvl 15, pentru cei ce vor sa invatam mai multe despre joc ne putem intelnii pe id eddy.angel92, pacat ca nu sunt toti romanii saritori si dispusi sa te ajute, dar ne descurcam, app caut si eu un site cu mai multe amnunte despre joc
Yurisa întreabă: