Eu ibesc animalele.In special cainii pentru ca sunt loiali si iubesc sincer si neconditionat
Eu ii ador nespus de mult dar si restul animalelor dar in primul rand cainii
Euu! Am unul. Un Golden Retriever! E un scump si il ador. Are 2 ani si il am de la 1 luna. E ft cuminte si s-a obisnuit sa faca nevoile afara. Ba mai mult, are acelasi program ca si mine : La 11 - 12 culcarea si dimineata la 9-10 la plimbare. Fundita?
Euu eu eu eu eu E U eu eu eu eu eu eu e :X imi plac la nebunie cainii :X am o catelusa de 5 ani. mi-a fost alaturi de cand eram mik :X si inainte sa o am, strangeam bani sa imi iau un catel ( stiu ca aveam vreo 5o de lei care insemna mai mult pe vremea aia ) si o femeie care aveo o catelusa a auzit si mi-a dat un pui era o zi friguroasa de iarna, cand am luat-o pe mitzu in brate!
si stii, pe atunci numele ei era ana maria
nu ma intreba, i l-am schimbat dupa o zi in mimi
Buna! Si mi imi plac animalele(toate aproape). Si imi plac chiar enorm, dar asta nu inseamna ca trebuie sa rabd de foame(cum aud la uni care sa autonumesc vegetarieni)doar pentru ca adorrrrrrrr animalutele.Doar nu o sa mancati patrunjer sau canabis.
. Daca vreti sa dovediti ca iubiti animalele faceti altceva.Luatii pe toti acasa asa cum a spus altcineva:ancan.
iubeeeeeeeeeeeeeeeeeeescccccccccccc animalutzeleeeeeeeeeeeeeeee
:o:*
Andrei_2426 întreabă:
anonim_4396 întreabă: