Buna!
nu as vrea chiar in fiecare zi pentru ca majoritatea mancarurilor de la fast food si de la restaurant nu sunt sanatoase.
mai bine fac eu o mancare acasa. oricum, stiu ca nu am pus nimic in ea.
poate mai rar, normal ca as vrea sa merg.
Eu una merg doar duminica la u nrestaurant cu parintii,, prieteni si mancam cate o pizza dar nu vreau sa merg in fiecare zi pentru ca o sa iti strici la un momendat... apetitul si o sa ai pofta multa de mancare dinaia si o sa te ingrasi foarte repede pe deasupra poti sa si te inbolnavesti mai rarut cai mai dragut
Imi place la restaurant dar... chiar in fiecare zi? Nu . Uneori iti iese mancarea mai bine cand o faci acasa. Mai ales cand te pregatesti pentru. un moment mai special.
Eu sigur!
Bai deci as manca in prostieeee la fost foood. Dar... tin putin cont de silueta
Eu vreau la restaurant dar nu chiar in fiecare zi pentru ca uneori este distractiv sa gatesti.
Toata lumea ar vrea asta, cine nu ar prefera mancarea de la McDonald, pe langa o ciorba. dar totusi, nu e sanatos sa mannci in fiecare zi. pentru ca, contin calorii. si nu ne fac bine organismului, chiar daca au un gust, de te lingi pe degete:X Dar sa mannci in weekend, sau o data la cateva saptamani, e foarte ok. dar nu in fiecare zi.
molodoy întreabă: