| Deerpinaaaa a întrebat:

Cine are cel mai plictisitor raspuns are funda >= raspuns plictisitor = funda
PS : cat mai plictisitor

Răspuns Câştigător
| uǝʞɔıp a răspuns:

Biblioteca

33 răspunsuri:
| AndreiP98 a răspuns:

Pt fulgerul44 Teorema: intr-un triunghi dreptunghic, a la patrat = b la patrat x c la patrat, unde a= ipotenuza si b, c= catete

| Vla2xD a răspuns:

Imi place sa vorbesc, tie nu-ti place sa voresti? Desigur acum scriu dar indirect vorbesc.Stii,de la atat vorbit...scris, am inceput sa tastez muult mai repede si scriu cuvintele de-a intregul caci,mie imi place sa scriu/vorbesc corect. Urasc oamenii care folosesc y in loc de i sau si in loc de s, ca in loc de ca, j in loc de si in loc de s etc...E foarte enervant sa vezi ca Domnul Domnescu scrie ca in loc de ok.Pentru numele lui Dumnezeu e asa de greu sa scrii inca un o? Revenim:scriu foarte repede caci mie imi place sa vorbesc adica trebuie sa-mi placa i sa scriu.Am calculatorul cam din 2004-2005 cine mai stie? Ei, atunci nici nu puteam sa tastez "a" fara sa ma uit la tastatura.Acum stiu butoanele pe de rost(le visez noaptea). Cred ca e cam stupid ceea ce am scris pana acum, deci, o sa scriu in continuare.Stii ce ma mai enerveaza? Politica, da, politica cica parlamentarii sau cum mama naibii se mai numesc ar trebui sa aleaga ce e bine pentru intreg poporul nu pentru buzunarele lor.Gata nu mai vorbesc(despre politica) caci ma enerve si nu imi place sa ma enervez.Amuzant mi se pare atunci cand prietenul meu cel mai bun,face glume(nu cred ca ati rade la glumele sale) stupide(asa de stupide) pe care eu(dupa cum ai ghicit) le gasesc amuzante(foarte amuzante). Iubesc oamenii care zambesc si consider ca oamenii care zambesc sunt omeni frumosi(indiferent de varsta,etnie, etc).Ti-as mai spune ce mai imi place/nu imi place dar, nu mai am chef.Si stiu ca la inceput am zis ca-mi place sa vorbesc dar una e ati place sa vorbesti si alta e a nu avea chef. Sper ca te-am/vam plictisit destul incat sa-mi acorzi o biata fundita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aoleu...ce mai raspunsuri ciudate si bla bla bla si ceva ceva intrebari ca lumea fraaate. uiops am facut pe mine.

Întrebări similare