| Yumitsu a întrebat:

Cine are cont pe lady popular poate sa cumpere ceva de la piata? eu am bani dar nu vrea sa-mi dea produsul(

3 răspunsuri:
| Miha a răspuns:

Atunci cand scrie ''Nu sunt iteme e piata!'' inseamna ca acel produs nu exista pe piata, produsele cumparate se salveaza in ''Articolele mele ''respectiv ''Obiectele mele'', ca sa fi sigura ca sau cumparat acele produse fi atenta daca bani se reduc...de exemplu daca un produs e 10$ si tu ai 100$ dupa ce il vei cumpara o sa scrie 90$. Deci cauta la ''Obiectele mele'' daca nu le vei gasi acolo poate iti vor aparea mai tarziuwinking

| HinnaBunneh a răspuns:

Cand te duci la Mall vezi ca in stanga sus scrie Shopping cart si apoi dai buy items daca nu gasesti da aici http://g.ladypopular.com/shopping.php?go=cart;) daca il ai cont pe ladypopular.RO vezi ca scrie cos cumparaturi in stanga sus :) si dai cumpara. Sper ca ai Inteles fundita pls!

| Frrramboise a răspuns:

De la piata? vezi ca uneori nu sunt produsele pe care le vrei! cand scrie "nu sunt iteme pe piata" sau "nu exista iteme pe piata" nu le poti cumpara! eu, de ex, am ramas fara bauturi si a ramas numai bere pe piata si nu am cumparat ca sa nu scada iq.