Defectul meu e ca sunt sarcastic cu oamenii care nu-i consider folositori sau prostuti.
Defectul meu este imi sare tandara foarte repede, spun lucruri care pe urma le regret (cica trebuie sa numar pana la 10 cand sunt nervos, inainte de a spune ceva, si pana la 100 cand sunt foarte nervos)
Defectul meu e ca sunt de parere ca unii oameni chiar nu merita sa respire aerul de pe aceasta planeta. Nu aduc nici un beneficiu planetei, traiesc doar ca sa faca rau.
Defectul meu este ca pun orice vorba rea sau jignire, la suflet si transform o simpla discutie cateodata intr-un adevarat razboi in care nici nu pot sa-mi imaginez ca eu as fi cel care va pierde.
Defectul meu este ca generalizez foarte mult oamenii in special fetele.
Defectul meu este ca incerc sa schimb pe altii, sa fac o lume mai buna dar nu pot sa ma schimb pe mine in primul rand.
Defectul meu este ca stau la ora asta pe TPU in loc sa fac variante de bac la matematica pentru ca pe maine am 3 variante de facut.
Defectul meu este ca sunt pesimist, rautacios si lacom inauntru desi la suprafata las o alta impresie.
Defectul meu este ca incep sa citesc o carte, iar dupa vreo 200 de pagini, gasesc alta mai interesanta si o las balta, aruncata pe covor.
Defectul meu este ca nu am bani.
Defectul meu este nici nu ma intereseaza banii.
Defectul meu este ca incep sa urasc persoanele care se lasa conduse de niste hartii imputite, banii.
Defectul meu este ca dramatizez prea mult si scriu romane, astfel nimeni nu-mi va citi tot mesajul.
Eu una ti l-am citit si imi place ca ai curajul sa spui aceste lucruri si mai ales ca esti constient unde gresesti si ce nu ar trebui sa faci
Hay, mai, chiar asa, as sta prea mult, si dupa ce o sa scriu aici tot ce stiu, o sa mai gasesc...
1. Ma enervez prea repede, si lovesc lucruri, lucruri nu oameni.
2. Injur prea mult.
3. N-am rabdare sa citesc o carte daca nu e nevoie sa o citesc.
4. Nu ies din casa decat rare ori, stau prea mult la pc.
5. Mi-e lene sa invat, sunt lenes.
6. Sunt un mincinos.
7. Fac cam multe glume, unele proase.
8. Nu sunt ordonat.
9. Sunt prea indiferent
10. Nu ma duc la biserica, desii sunt credincios (cam proasta teoria)
11. Atunci cand nu-mi convine ceva, nu fac.
12. Spun prea des "imi pare rau"
13. Atunci cand sunt pus sa fac ceva, oftez, din instinct...
14. Imi place sa zic ca stiu cand de fapt nu stiu.
Si cum am mai zis, mai sunt, dar nu-mi vin in minte acum...
Multe defecte, poate nu sunt asa de rele si le exagerez eu, cert este ca le am... cine ma accepta cu toate ok, cine nu, sorry
Nu as sti de unde sa incep. Cred ca pot afirma ca sunt cel mai mare critic al meu. Defectul principal care ii enerveaza pe cei din jurul meu este nevoia de a ma contrazice asupra oricarui subiect indiferent daca am sau nu dreptate. De asemenea, timiditatea este un mare dezavantaj social.
Defecte? de ce te-ar intereseaza defectele altora?
na hai sa zicem:
-irascibil cand sunt enervat'
-ma pot supara usor (depinde de context)
-am eu cateva alunite pe care le consider defect :p
-nu imi vin in minte acum
ceau :p
Pai sunt cam slabutza dar am inceput sa ma ingras... uneori sunt incapatanata, si nu suport sa ma contrazica cineva mai ales cand am dreptate!
Salut! Defecte am cam multe, dar ce om fără ele? Sincer, ma enervez repede în momentul când cineva mă deranjează, ori când mulți din clasă îmi cer caietul ca să copie și apoi să răspundă tema ce eu am scris-o.Am mai mințit și bârfit, lucru de care îmi e rușine, căci nu e bine și mai mult nu știu ce să îți spun...Mult succes!