| AnToNiKa_7758 a întrebat:

Cine are google chrom? Stie cineva cum se poate rezolva problema mea? Deci:aseara eram cu o prietena si vroiam sa caut ceva pe google si am varsat sucul pe mine, si in momentul in care am varsat sucul am miscat mouse-ul si am apasat pe acolo ceva la google chrom si dintr-o data scrisul s-a facut mic-mic-mic-mic, si cand caut...si mereu...si acum nu stiu ce sa ma fac!

Răspuns Câştigător
| Deutsssa a răspuns:

Nu ai apasat pe ceva. ai vazut ca la mouse ai o rotita. tii apasat pe ctrl si dai de rotita aia in sus. fundita?love struck

13 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Apasa pe Ctrl si + in acelasi timp

bye-bye

| SugarAndSpice a răspuns:

Dai pe cestele din partea dreapta sus, iar din lista alegi mariti. (Si iti alegi la ce marime vrei sa ajungi.)

| Minalore a răspuns:

Vezi ca sus, acolo unde scrii site-ul, langa eu cheita de reparare. Da acolo si vezi ca scrie Zoom... daca e 100% e bine, daca nu da tu 100% si vezi daca ti se rezolva problema... oricum de acolo se rezolva cam orice problema de genu' asta.

| pass4pass a răspuns:

Apasa pe ctrl si + in acelasi timp tongue

Răspuns utilizator avertizat
| Chriss_5780 a răspuns:

Buna. Apasa pe stift si plus amandoua odata sau stift si apoi repede plus.
Multa Bafta

| crystynel23 a răspuns:

Buna, cred ca problema ta se poate rezolva astfel. acolo unde scrii siteul langa vezi o cheie( dinaia de strans suruburi ) gri apesi pe el si unpic mai jos vezi zomm si de acolo maresti apsand pe plus si scazi apsanad pe minus... sper ca ti-am fost de folos... funda?big grin

| Bybybya a răspuns:

Buna! Vezi ca in dreapta sus... apropae in colt se afla un fel de cheie sau ceva... Da click pe ea si uita-te unde scrie Zoom. Da-i la 100%. sau cat c\vrei tu.Succes!winking

| cocainejunker a răspuns:

Apasa ctrl si in timp ce tii tasta apasata roteste rotita de pe mouse
Funda big grin?

| xtembix a răspuns:

Da vezi ca jos in dreapta jos jos, ai ceva cu 100%, 90%, 80%. ertc. apesi la 100% si gatawinking

| Andrushk_4587 a răspuns:

Am google chrome dar nu stiu ce sa zic poate dai pe undeva la optiuni si vezi care treaba. si mie mi sa mai intamplat. dar dupa 3 zile sia revenit. iti urez succes big grin si vezi ca mai e si mozilla firefox in caz de nu-ti mai merge google chrome-ul eu pe firefox il folosescwinking

| Bubuuuu a răspuns:

Vezi in dreapta sus, in colt cheia aia laughing. Da. i acolo.si vei vedea "+" si "-". Incearcawinking. Daca nu da. i la "ajutor". Bafta >big grin

| Lidiutza7555 a răspuns:

Du-l la reparat calculatorul/laptopul sau cauta in bara de jos la dimensiuni sau intra la setari pe si o sa gaseti "script" si o sa-ti alegi