Nu ai apasat pe ceva. ai vazut ca la mouse ai o rotita. tii apasat pe ctrl si dai de rotita aia in sus. fundita?
Dai pe cestele din partea dreapta sus, iar din lista alegi mariti. (Si iti alegi la ce marime vrei sa ajungi.)
Vezi ca sus, acolo unde scrii site-ul, langa eu cheita de reparare. Da acolo si vezi ca scrie Zoom... daca e 100% e bine, daca nu da tu 100% si vezi daca ti se rezolva problema... oricum de acolo se rezolva cam orice problema de genu' asta.
Buna. Apasa pe stift si plus amandoua odata sau stift si apoi repede plus.
Multa Bafta
Buna, cred ca problema ta se poate rezolva astfel. acolo unde scrii siteul langa vezi o cheie( dinaia de strans suruburi ) gri apesi pe el si unpic mai jos vezi zomm si de acolo maresti apsand pe plus si scazi apsanad pe minus... sper ca ti-am fost de folos... funda?
Buna! Vezi ca in dreapta sus... apropae in colt se afla un fel de cheie sau ceva... Da click pe ea si uita-te unde scrie Zoom. Da-i la 100%. sau cat c\vrei tu.Succes!
Apasa ctrl si in timp ce tii tasta apasata roteste rotita de pe mouse
Funda ?
Da vezi ca jos in dreapta jos jos, ai ceva cu 100%, 90%, 80%. ertc. apesi la 100% si gata
Am google chrome dar nu stiu ce sa zic poate dai pe undeva la optiuni si vezi care treaba. si mie mi sa mai intamplat. dar dupa 3 zile sia revenit. iti urez succes si vezi ca mai e si mozilla firefox in caz de nu-ti mai merge google chrome-ul eu pe firefox il folosesc
Vezi in dreapta sus, in colt cheia aia . Da. i acolo.si vei vedea "+" si "-". Incearca. Daca nu da. i la "ajutor". Bafta >
Du-l la reparat calculatorul/laptopul sau cauta in bara de jos la dimensiuni sau intra la setari pe si o sa gaseti "script" si o sa-ti alegi