Păi uite dacă vrei îţi fac eu, numai că noh îi ciuidat că noh eu o să pun o parolă pe care o vom știi amândoi. Dar sigur merge şi la ăsta nou. încearcă să îţi faci adresa de mail
şi dacă ai adresa de mail=> şi adresa de messenger; în cazul în care nu ţi-a luat-o alt user înninte cu IDul ăsta.Baftă şi să îmi zici dacă ai avut noroc trimitându-mi un privat message.Baftă.
Mai simplu ar fi sa ii spui cuiva sa intre pe siteul ala, unde faci idul, numai sa intre de pe ym 8. Si iti faci tu idul singura, fara ca cineva sa iti stie parola, etc
Asta poti sa faci la oricare versiune de messenger inainte de a intra pe id tau ai jos undeva scriind get a new yahoo id si mai jos de asta ai forgot password si dai pe get a new yahoo id si urmezi pasii imposibil sa nu stii face e foarte unsor si ai un avantaj nu iti stie nimeni parola daca nu te descurci intreaba-ma si te ajut eu fara sa iti stiu parola si te inveti sa faci tu cu mana ta e foatre usor multa bafta
Daca vrei neaparat yahoo messenger 8 (cred ca la asta te referi), il descarci de aici http://download.kappa.ro/action__file/id__5120 apesi butonul "Download fisier" dupa aceea "Sunt de acord".
Yurisa întreabă: