| lexy_3988 a întrebat:

Cine crede ca vampirii exista? Vreau raspuns serios va rog.

Răspuns Câştigător
| keissy a răspuns:

Din cate observ,te intereseaza vampirii,cel putin asta reiese din faptul ca ti-ai ales ca username, numele lui lexi din,, jurnalele vampirilor".eu una cred. legendele au intotdeauna un sambure de adevar.la fel si legenda lui Dracula.

14 răspunsuri:
| LifeFail a răspuns:

Nu, nu există.

| Gabiii a răspuns:

Eu una nu cred ca exista! E doar o legenda si un subiect bun pentru filmele de groaza!winking

| AnneMarri a răspuns:

Eu nu cred că există.

| ZoeyMe a răspuns:

Vampiri, vampiri care beau sange nu prea cred, insqa poate vampiri energetici.In orice caz imi plac mult cartile si filmele cu vampiri.Este interesant sa vezi cat de diferiti pot fi in functie de scriitor.

| queerkulture a răspuns:

Poate psychic vampires, care "sug" energia din tine. Desi mi-e greu s-o cred. Uita-te aici, daca te pricepi la engleza:
http://vampirewebsite.net/

| danielahopes a răspuns:

Pai sincera sa iti spun nici nu prea stiu ce sa cred. in lumea asta la multe te poti astepta chiar si la ceva care tu crezi ca nu exista.e ca si cum tu ai pune niste litere una langa alta si ai zice ca nu e cuvant iar dupa cativa ani te trezesti cca este un cuvant.parerea mea este ca exista de ce? pentru ca daca nu ar fi exsistatde unde ar fi aparut cuvantul.da ar fi putut sa nu existe acum dar sa fi existat de mult.

| Corinastf a răspuns:

Eu stiu si cred ca au existat candva dar nu mai cred ca exista acum sau poate da... Fundabig grin

| Twixi a răspuns:

Nu există happy.

| AdriiAnna a răspuns:

Eu nu cred dar as vrea sa existe.:d fundita?batting eyelashes

| forspeedx a răspuns:

Pai de fapt daca au aparut atitea povesti despre vampiri cred ca au existat in trecut cu citeva secole in urma dar acum in zilel noastra nu cred ca mai exista desi as vrea ar fi ceva neobisnuit,.))

| Mavike1337 a răspuns:

Vampirii sunt decat o legenda, nu exista, doar in carti exista. Funda plz!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista vampiri.
Liliecii vampiri sunt lilieci care se hrănesc cu sânge. Există trei specii de lilieci care se hrănesc exclusiv cu sânge: Desmodus rotundus, Diphylla ecaudata şi Diaemus youngi. Toate trăiesc pe continentele americane, în Mexic, Brazilia, Chile şi Argentina.

| lokoboy14 a răspuns:

Sincer sa fiu eu cred ca vampi ri exista pentru ca am vasut o poza cu uasele unor vampiri cu tepusia in inima

| Giorgica_Pitisuta_1998 a răspuns:

Eu nu cred in vampiri poate au exitat dar e bine ca nu mai exista nu mir place sa ecziste freo natie sa puna control pe oameni .........cine nu e de acord sa raspunda ca n-am dreptate.

Întrebări similare