anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine crede ca wrestlingul e fake si cine nu? Argumenteaza-te. Funda

Răspuns Câştigător
| ღDiissyღ a răspuns:

E fake, adica tu crezi ca daca Big Show iti da un pumn tu mai traiesti? oricat de antrenati ar fi nu cred ca ar rezistala o asemenea durere laughing

31 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Wrestilingul wwe-fake... orice pusti de peste 11 ani cu un iq mai mare ca al unui caine stie asta
wrestlingul adevarat *luptele greco-romane *-not fake
Editia campionatului mondial din 2011 s-a tinut chiar in Romania de altfel

| thefighter1 a răspuns (pentru Apache):

Sau lupta libere, sau mma sau k1

| MrAngelus a răspuns:

Fake 100%. Scrie si aici: "În ziua de azi, se poate spune că wrestlingul este "regizat", în sensul că rezultatul meciului este prestabilit și efectul manevrelor efectuate este exagerat pentru a spori spectaculozitatea."

http://ro.wikipedia.org/wiki/Wrestling

| unknownn a răspuns:

Eu nu cred, sunt sigur de astahappy

| beautifulkiss a răspuns:

Buna dupa parerea mea 90% din meciurile de wrestling sunt fake. Daca observi in majoritatea meciurile nu vezi sange sau vanatai mai ales ca acolo pare ca ei se lovesc tare deci sangele ar cam trebui sa-si faca prezenta.
Si sunt unele lovituri iesie din comun pe care nimeni nu le'ar accepta pentru ca ar putea cauza rani grave persoanei respective sau chiar moartea.
Numai bine.

| FulgerMQ a răspuns:

Eu cred ca e fake deoarece nu i-am vazut pe aia niciodata sa fie KO sau sa le curga sange...

| anonim_4396 explică (pentru FulgerMQ):

Au am vazut chiar le curgea(khetchup)laughing

| Apache a răspuns (pentru FulgerMQ):

Uita-te la filmul asta....asta e adevarul vietii de wrestler
http://www.imdb.com/title/tt1125849/

| OnuOnulică a răspuns:

50% adevarat
50% fals.
Oricum cel mai bun tehnician si cel mai bun wrestler a fost Chris Benoit.

| M25M a răspuns:

Wrestlingul este fake deoarece, pe langa contactul fizic lejer dintre ei(exceptie facand manevrele gen batista bomb, f.u., rko, etc unde este impact cu salteaua), meciurile respecta niste scenarii. Totul este ca un serial iar fiecare episod are un scenariu propriu. Sunt si documentare si filmulete pe youtube cu argumente in privinta veridicitatii wrestling-ului.

| Xenya a răspuns (pentru M25M):

As vrea sa adug si faptul ca si cei din public sufera mici "transformari" deoarece nu sa vad la fel de clar cu se vad cei de la un meci de K1, si mai sunt o gramada de lucruri ireale!

| mixxjim a răspuns:

Fake 1000%. intreaba orice medic cati din aia ar mai fi in viata - respectiv cate coloanae vertebrale ar mai fi fost intregi dupa trantele si aruncarile alea happy

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Wrestlingul este teatru am, 12 ani si stiu asta sigur! Uita-te la WWE Accidents sa vezi ca acolo nu e fake ista este teatru. Na-i vazut ce exagerat?
Ii da cu tabla in cap, si se indoaie tabla si ila n-are nici pe naiba. E un fake de fake! Sper ca ai inteles ce am vrut sa iti spun daca nu spune-mi.

| thefighter1 a răspuns:

Compara o lupta de MMA sau de K1 cu o "lupta" de Wrestling si o sa vezi diferenta(ca e fake).

| thefighter1 a răspuns:

Si uite-te si la filmul The Wrestler, ai sa te convingi

| theStraightEdgeSavior a răspuns:

Am vazut un show ring of honor acum 1 an cand eram in vacanta in america,ei nu lovesc cu pumnii in fata ci mai degraba cu incheietura si in piept,camerele fiind puse de asa maniera incat sa ai senzatia ca se lovesc adevarat, wrestlingul nu este un sport este doar divertisment sportiv, este un show, manevrele sunt repetate extrem de mult pentru a le face perfect fara nici o accidentare insa nu intotdeauna si reusesc. uitate pe youtube pe canalul how to wrestle, acolo 2 wrestleri profesionisti iti arata cum se fac manevrele si loviturile

| victorr_3274 a răspuns:

Majoritatea loviturilor sunt fake. Bineinteles, cateodata aia mai lovesc si tare din greseala laughing Am vazut un documentare unde arata ca ei se fac ca lovesc adversarul, apoi iau si il zgarie langa ochi cu o lama sa para ca l-a lovit pana la sange. Apoi, sub ring sunt puse microfoane, sa se auda cat mai exagerat cum cad ei, sa crezi ca vai ce ii doare.

| anonim_4396 explică (pentru victorr_3274):

Ei transpir de emotii?big grin is de acord cu tine

| ρinkie a răspuns:

Normal ca e fake... de ce crezi ca astia nu au niciodata zgarieturi sau vanatai de cate ori se lovesc? Dar totusi cand cad de pe "platou" chiar se lovesc thinking

| StefaNnNNN99N a răspuns:

Videoclipu asta spune multe...
http://www.youtube.com/watch?v=IcN16bmkSWU

| lucigabi a răspuns:

Fake.nu ai cum sa mai traiesti dupa asemenea lovituri

| adrian6 a răspuns:

Uita-te la TNA si vezi daca e fakewinking

| 69dacăvrei a răspuns (pentru adrian6):

Asta vroiam sa zic acum. M-am uitat si am vazut cum se bateau in afara ringului si chiar sangerau.

| adrian6 a răspuns:

La toti li se pare fake, dar daca s-ar uita la promo-ul dintre meciuri explica ca sunt manevre la echipa care necesita ani de antrenament de aceea li se pare prea usor (fake). Oricum TNA e cu mult diferit de WWE. WWE are decat cateva evenimente pe bune spre deosebire TNA care nu preau au meciuri trucate.

| Arh123 a răspuns:

E simplu, ma uit la wrestling de 4 ani si ii stiu toate secretele. Ce este in ring nu e fake, acolo este durere adevarata, ringul are facuta podeaua din scanduri si grinzi de otel cu 2 covoare pe desupra. Multi dintre wrestleri din trecut au fost concediati din cauza dependetei de analgezice, din cauza durerii! Partea fake este atunci cand ii vezi in ring k se injura si tipa unii la altii pentru ca wrestlingul e regizat, adica cu scenarii, ce sa spuna cum sa vorbeasca, insa ce vezi in ring e durere. Si daca te intrebi dc nu le curg sange e simplu pentru ca nu lovesc cu monturile pumnului ci cu partea laterala pentru ca nu au voie sa se invineteasca. Si daca te intrebi cu faza cu scaunele sa stii ca lovitorile cu scaunul in cap s-au interzis din cauza riscului mare de hemoragii cerebrale, pentru ca au muriti multi wrestleri in trecut(chris benoit, umaga, etc). Sa stii ca oamenilor li se pare ceva care pare incredibil de asta zic k e fake! Wrestlingul e un sport spectaculos, de asta pare atat de "paranormal"intr-un fel! sa stii ca nu multe persoane reusesc sa ajunga wrestleri de exemplu din 50 de persoane maxim 15 reusesc sa ajunga pan la capat! si daca nu crezi ce zic vei gasi aceleasi raspunsuri cu wikipedia! Eu iubesc wrestlingul si de asta m-am hotarat sa-ti raspund! Asta e adevarul daca vrei il crezi daca nu, nu! Atat aveam de spus!

| Xenya a răspuns (pentru Arh123):

Si cum explici acele lovituri cu capul de coltul ringului? dar bataile cu scari? bataile cu mese?

| darius5649 a răspuns:

Eu zic ca nu-i fake dovada http://www.youtube.com/watch?v=0ruemU0BsfI amandoi am sange pe cap la final si inca multe meciuri ca astea.

| ayearwithoutrain a răspuns:

E si nu e. Dupa cum vezi, intr-e ei au loc schimburi de "amabilitati", dar e regizat 70%. Vreau sa spun ca daca privesti mai atent pumnii aia in fata de fapt nu-i prea ating fata, iar scaunele sunt desurubate ca sa fie posibila ruperea usoara a lor.happy

| H3ADsHoT a răspuns (pentru ayearwithoutrain):

Scuza-ma scaunele nu se rup niciodata.De cand te uiti la wwe?big grin de o secunda?laughing

| Georgian1992 a răspuns:

Sunt actori, ei doar respectă un scenariu. Sunt clipulețe în care se explică exact cum se fac cascadoriile, doar nu crezi că sunt nebuni la cap să se omoare între ei.